Ігнаціо Вайс, 15.04.1893 Офіцерська книжка № 65, лікар фото і решту даних додам по мірі надходження за попередніми даними пропав безвісти на зх. Україні
от покищо все , подальшу його долю я підозріваю і більш ніж впевнений... але потрібно знайти де може бути його захоронення чи ще хоч якісь факти хто чим може допоможіть , можливо є десь якісь дані по концтаборам
камраден куди могла погнати євреїв зі Львова в 41 - у ?? між іншим збереглись усі лікарські інструменти .
Посмотрите вот здесь:http://www.google.com.ua/url?sa=t&r...ToVXg5pZl6c6s4nXg&sig2=oMSZmyymq9gV1k2z4QasJQХоть какая-нибудь, но все же информация по Вашему вопросу.
Наскільки мені відомо, багато інформації щодо репресій радянських громадян (у т.ч. євреїв) є в камрада Серг (модератор в роділі "Специальные службы ІІІ рейха"), можливо він допоможе?
суть питання в тому що потрібно знайти якісь відомості про особу , що зазначена нижче це тобто про Ігнаціо Вайс .
Такими сведениями я не располагаю. Это за пределами моих интересов... Меня в основном интересуют сами злочинцы, а не их жертвы.
дякую камрад можливо ви тоді можете знати куди зігнали євреїв зі Львова на початку війни . продублюю відомості : Ігнацій Вайс працював лікарем каси хворих в Любичі Королівській. З донькою Іриною та дружиною Іванною проживав там. В 1939 році Ігнація забрали у ранзі капітана як лікаря до війська польського. Він повернувся поранений, але продовжував лікарську практику. В 1941 році з приходом німців Вайсів заарештували (Ігнаціо був єврейського походження). Іванну з донькою відпустили, а Ігнація ні. отак. Ігнаціо зник безвісти, більше ніхто про нього не чув.