Вітаю усіх копачів. Виставляйте на огляд однодумців Вашу найкращу знахідку року.Може бути один або два предмета , які варті уваги. З пов.
Доброго часу.Виходів цього року було не так багато,але знахідки попадались хороші,більше всього сподобалась кокарда на вибитому місці.
Сезон был как-то небогат, возможно, потому что, в основном, шурфил траншеи.. Ну а самое запоминающееся - боковой башенный люк с танка ПЗ-3/4
"Вашу найкращу знахідку року.Може бути один або два предмета." Пишуть для того,що б читали. З повагою
Треба створити тему "Ваші всі знахідки року, включая жбонь і безкозирки" - отам почнуть постити по одному і два предмети...
Добрий вечір. Цей сезон розпочався для мене величезним сбросом ложек та віделок. 64 кг мельхіору мнц. Всі до єдиної поламані, на деяких були сліди посріблення (жодної срібної). З них добували срібло а потім викинули. В кінці сезона знайшов шостак Августа 3 грубого. Скільки копаю а це вперше знайшов срібло цього правителя
Всім міцного здоров'я.Оскільки тема не на саму дорогу знахідку і не на саму раритетну,а відмітитись в темі дуже хочеться...то і я вирішив,після довгих зволікань,виставить те що найбільше запам'яталось за цей рік.Прохання не кидати каміння,але місцеві знавці,дай їм Господь здоров'я,запевнили,що це також рідкісна штука.Короче кажучи це кронштейн підтримуючого катка на Т-26.
Вітаю.Хай пробачить нам камрад ZOLLINGEN. Я колись в своїй темі розповідав вже цю історію.Якщо ти не їдеш за знахідками-то знахідки приїдуть до тебе.Так і сталося.З ґрунтом, яким засипали яр біля дому,привезли різних пляшок .Серед них були пляшки Бачевських,Міколяша,Кребса,Вікселя і ще багато різного.
Не землей едины. Не копал с конца 21-го года. За то начал копать совершенно в иных местах и не в земле ,а в кучах хлама продаваемого на фломарктах,своего рода тоже поиск.Сказать,что вот так вот оно прям каждый раз вылетает, нет не скажу,можно съездить и 5 и 10раз и все в пустую,а пом только раз и все поездки себя оправдали. Из того количества что было эта поездка и эта находка запомнилась наиболее.
В этом году было всего два выезда на коп. На крайнем одиночном выезде по дороге уже домой в лесу выскочил за бруствером немецкого окопа данный предмет. Радости моей не было предела.
Виїхали з товаришами на старе село покопати по монеткам… біля хати глибокий сигнал.. Знайшли передній лист лобової броні танкетки Renault UE та передню фару. На наступний день, поруч з знахідкою, пошукали з глибинним металошукачем… було виявлено ще декілька цікавих (глибоких) сигналів. Розкопали 2 ями. В одній було знайдено стару саморобну буржуйку та деякі деталі з старої брички. В іншій ямі на 2-метровій глибині було знайдено металеву гільзу.. сигнал йшов глибше, але часу і сил не було.. відмітили місце та перенесли на потім.. виїхати на подальший шурф так і не вдалося, завадила погода… Зараз чекаємо нагоди виїхати та «добити» місце. Ймовірно є ще деталі з техніки..
Копати нема настрою, та і військові скрізь, але хороший предмет потрапив до рук, син офіцера передав на зберігання.
Вітаю джентльменів, сьогоднішня знахідка мого напарника на битому-перебитому полі. Св. Миколай та дід Хабор змовились і подарували товаришу під кінець року ось такого, дуже не поганого "єгорія"
Цей рік виявився трішки цікавішим на знахідки ніж минулий, але всеодно коп вже не той..., тому загадую шо би всі кацапи передохли в наступному році...! Те що запам'яталося до вашої уваги: перше по старовині порадувало посріблене горнятко 18 сторіччя Польщі. А по війні, зайшовши на німецький опорнік по 43, знахідки були не ті на які розраховував...
Вітаю!!! Завжди цікаво подивитись на знахідки камрадів, особливо на ті яких не тримав власноруч в руках.В кожного по своєму цікаві знахідки. Тому не порушуючи традицію, показую своїх дві найкращі знахідки.Хоча цікавих речей було вдосталь. Перша, знайдено в один день і в одній ямі, тому рахую це як одну єдину знахідку. Друга, "речі солдата сс вестланд", також вириті з однієї ями(крім одного гудзика).