Привіт Продам Вайтс ВДІ від Ніксат. В комплекті: 1) прибор на штанзі від Ніксат 2) датчик 32см на 12кгц 3) датчик 20см на 15кгц 4) зарядне 5) фіріт Виходів небагато - не було часу, в межах п'ятнадцяти. Велика катушка 32см на 12кгц по мокрому грунті працює погано - реагує на всі нерівності - ярочки, ямочки... треба збити чуйку на ноль, щоб ходити по мокрому грунті, а якщо копнути ямку, то на ню реагує чітким кольором, грунти у нас важкі - чорнозем, суглинок. По росі працює добре - пробував у мокрій траві по коліно - реакції немає. У сухому грунті на ямку не реагує, по сухому грунті взагалі працює добре, тихий, якщо довго немає сигналу, то провіряв лопатою чи працює. 5 копійок 1955 року в сухому грунті бере на 30см.. Настройка була по фіріту, відео А.Харкевича - по настройці Вайтса - гарна інструкція для початківця. ( то були перші виходи, а більше я його не тестив ) Мала катушка 20см на 15кгц працює добре по любому грунті... і по мокрому і по сухому. Пару виходів, а то все ходив з великою катушкою. На підлокітнику зсередини трохи злізла краска, а так більше немає ніде нічого... ні тріщин, ні сколів, ні затертостей... все в повному порядку, фото пізніше. Прибор з двома катушками на гарантії до лютого місяця 2019 року. Причина продажу - придбав інший. Ціна 3000 грн.. З Повагою
Добре, якщо буду продавати все окремо, то перше Вас запитаю за катушку 20=15, а slav75 за катушку 32=12.
Фото завтра постараюся викласти. Ні, бумагу не давав, але вважаю, що достатньо його слова. Прибор я отримав в лютому місяці 2018 року. Якщо Вам потрібно знати до коли прибор на гарантії, то можете особисто запитати майстра.
Маленьке уточнення.. Прибор на гарантії не до лютого місяця, а до березня місяця 2019 року. Отримав я його 20 березня 2018 року. Зараз уточнив.
Новий власник отримав прибор - йому гарних знахідок і всього доброго.!! Закрийте, будь ласка, тему. З Повагою.!!