очень много спекуляций вокруг карантина и попsток его симитировать в Н.Санжарах.Для начала сообщение на странице Александра Пантелея на ФБ от 24 октября 2019 г. так же на странице Алины Деряги в разделе "фото" можно найти еще больше интересного -а причем здесь Супрун!?(с) это 18-10-19 24-10-19 уже 23-10-19. А вот Сумщина - 18 декабря 27 декабря полицуха с автоматом, вывоз спецоборудования и пр. смотрите по ссылке на фотографиях. Посленовогодье 27 января. " а тем временем в ..." - Чем всЁ это закончилось?
https://zmist.pl.ua/news/selishchna...Lmxx-0eRyozlBDD-MqzxE8He7XkiPE3o2g3R3Uq_tG1is СЕЛИЩНА ГОЛОВА НОВИХ САНЖАР РОЗПОВІЛА ПРО ДОПИТ В СБУ ТА ПРИЇЗД ЗЕЛЕНСЬКОГО Автор: Анастасия Мацько, 4 березня, 14:36 Фото: Селищна голова Нових Санжар Інна Коба Допит в СБУ голови селищної ради Нових Санжар, на її прохання, перенесли на 6 березня, хоча мали допитати у вівторок, 3 березня. Очільниця Нових Санжар також розповіла, чого очікує від приїзду президента. .. «Мене викликали як свідка. Ще ні в чому мене не підозрюють. Викликають, тому що я перебувала там як селищна голова». У четвер, 5 березня, до Нових Санжар, у зв’язку з виселенням евакуйованих із медичного центру, має приїхати президент України Володимир Зеленський. Інна Коба сказала: офіційної інформації щодо цього не отримувала, проте висловила бажання поспілкуватися з гарантом. Хоче поговорити як про ситуацію з протестами загалом, так і щодо недостатнього фінансування медичного центру «Нові Санжари». Коштів, сказала, вистачає лише на утримання закладу, але ніяк не на розвиток. «Я б дуже хотіла з ним зустрітися, якщо така можливість буде, якщо мені дозволять поставити запитання. Сподіваюся, він вислухає». Інна Коба перебувала разом із протестувальниками, наголосила — виключно як селищна голова. Вважає, що причина такої реакції людей — у необізнаності: «Кидати каміння — це неадекватна реакція. А коли люди просто стояли, намагаючись привернути до себе увагу, це — адекватна реакція. Зважайте на те, що вони відусіль отримували інформацію про те, що ці люди — хворі на коронавірус. Крім того, усі знають, що наш медичний заклад взагалі непристосований. Проблема — у відсутності взаємодії. Я вважаю, що повинна бути якась взаємоповага між президентською владою та органами місцевого самоврядування». Очільниця запевнила: про приїзд людей її тоді офіційно не повідомили, тож вона не мала змоги належним чином інформувати та заспокоювати тих, хто вийшов протестувати.
Работа такая..помню как регистрировался на офроуд мастер- по телефону в живом разговоре...а тут вылазят периодически консервы - пошляются месяц два для вида в ммг темах повыставляют монетки советики и ..бегом создавать политические провокационные темы!!
Специально для Flint SS, Витт, Hamer2109, Hobbit100 и Магуа и других - это хронология событий приведших к известной картинке с кострами и кирпичами в автобусы в Новых Санжарах. Если вы имеете аккаунт на ФБ, можете задать вопрос Александру Пантелею о "возобновлена ли работа новосанжарского отделения эпидемслужбы".
Так тії служби ніде в країні немає. https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Державна_санітарно-епідеміологічна_служба_України Ще з 2017 року, як що шо.
Так от в селі десь неподалік Полтави й о таке відбувається. https://www.facebook.com/groups/detector.lviv/permalink/2552437294977261/?app=fbl
1. В данном ПГТ закрыли амбулаторию 2.Вывезли оборудование СЭС 3. С утра блокировали днепропетровской(!) полицией а после этого рассказывают про "санжарский синдром". Почему-то никто не поставил себя на место местных жителей. ПС:во Львове и Тернополе нацгвардию не вводили.
"факелЬ в щель"! АМБУЛАТОРИЯ, одна из 14 по области, ЗАКРЫТА, анализы делать в Полтаву. Оборудование противоэпидемиологическое -вывезено, а потом завозят Людей из Китая. Село окружено полицией. Вводят нацгвардию с техникой. При этом в полтавской области в селах оружие у каждого третьего-четвертого. Не потому что воинственные - много степных беркутов, волков, лисиц. Мы даже оленей в Опошне видели. Никто не стрелял, бутылок с КМ не кидал. Но про средневековое мракобесие постоянно говорят. А про открытую канализацию в санатории - молчат. ПС: а что насчет закона про децентрализацию? С местным руководством никто не согласовывал. А санаторий в черте города(пгт).
З села тоді, туди на міст їздило четверо розумово неповноцінних бухарі, унтерменшини — по нашому, по фашиськи. В мене одного чотири одиниці вогнепальної зброї, і не тому, що лисиці, вовки чи дикі собаки дошкуляють.... Пляшки з КМ не жбурляли, але палили шини та жбурляли цеглу. В мене знайомі журналісти стрім вели. Санаторій був обраний, на мою думку, тому, що входить в структуру МВС не потрібно запитувати думку в керівництва ОТГ. Про те, що везуть людей з Китаю, повідомив дехто Чередгнченко, пов'язаний з Кивою, що правда забули повідомити, що вони вже пройшли карантин там. А з ким пов'язаний Кива здогадатися самі. А лікарні закриваються по всій країні через брак фінансування та люду. Ще щось цікавить? Можу розповісти ще щось з життя в двох районах Полтавської області і міста Полтави.
Я смотрел эти стримы. А вы у своего журналиста не спрашивали почему броне технику ввели днем!? а автобусы поехали вечером? И мААААленькое уточнение - ОТГ должно было дать разрешение, поскольку по закону насрать на ведомственность санатория в черте города- у него класс защиты не тот)))).
Посилання на закон, надайте будьласка. Чередніченко розсилав повідомлення в ніч перед приїздом «китайців», а кіпіш розпочався з самого ранку. Тому в день там вже було НГУ. Автобуси приїхали близько шостої вечора, б їхали з Харківського аеропорту роздовбаними дорогами. Я про то писав трохи раніше. Шо стосується про клас захисту санаторія, то в нього везли здорових людей після проходження карантину в Китаї. Все робилося для ТВ картинки — «як держава турбується про своїх громадян». Щось ще треба розтлумачити?
1. Полномочия ОТГ и на каком основании в ОТГ проводили карантинные мероприятия 2.Кто вам сказал что людей привозили здоровых? Привозили НЕтемпературящих 3. Где были БТР и нацгвардия во время львовских протестов.
2)Що букви в слова не складаються? Читати важко? Чи проблеми зі сприйняттям прочитаного? Повторюю спеціально «для детей пріроди»© в Нові Санжари привезли людей, що до цього пройшли карантинні заходи в Китаї. 3) У Львові були протести схожі на санжарські? 1) Посилання на закон, я його просив раніше.
3.Во Львове больницу не блокировали? А где же жгли покрышки и перегораживали шлакоблоками дороги? 2.сколько людей с температурой не выпустили из Китая в Санжары? Двоих? или 4-х? 1. По какому закону блокировали ПГТ Новые Санжары? ну и вопрос - это единственный санаторий на всю страну? Я вам дал ссылку на руководителя новосанжарской ЛАБОРАТОРИИ. Которая была закрыта за 2 месяца до событий. У вас с головой в порядке? - население блокировано, лаборатории нет и получите "возможных носителей вируса".
Я ещё раз спрашиваю:какого хера ты МНЕ это пишешь? В очередной раз убеждаюсь,что нужен таки вирус:для того чтобы трохи неадекватов просеять через мелкое сито.
1) Нові Санжари блокували місцеві + бухарі з сусідніх сіл. А силовики розбудовували. Ні це не єдиний МВСовський санаторій в країні. В інших місцях було б те саме, на мою думку. 2) без різниці. Жоден з тих хто перебував в санаторії — не захворів. Навіть Зєлупа туди приїздив по закінченню обсервації. 3) Протестували у Тернопільській, Львівській, Вінницьких областях. Протестували під лікарнями ОДА. П. С. Що не вмієш користуватися пошуковими системами?
Новые санжары блокировала ДНЕПРОПЕТРОВСКАЯ полиция. Не знаете - не надо отмазывать вашего любимого Квакова.