УСМ Fostech Echo-II в ловері Aero Precision

Discussion in 'Нарізна зброя' started by flordecopan, May 21, 2025.

1. Продавец flordecopan

flordecopan Stabsgefreiter

Дуже рідкісний (через свою ціну) гість, але дуже цікавий!
    Бінарний УСМ Fostech Echo-II, що має три положення запобіжника і в третьому положенні стріляє коли натискаєш і коли відпускаєш. В теорії це виглядає не дуже ефективно, але на справді - це справжне піу-піу-піу і тра-та-та!! Цілком легально у нас і в Америці.

Для простоти використання, УСМ професійно інстальовано в новий ловер преміум-якості від Aero Precision. Ловер покращено заміною пістолетного руків'я (MFT), додавання прикладу (MFT), заміною всієї вурнітури (окрім запобіжника) на Strike Industries (піни, кнопки та інші пружинки :))

Ловер номерний, продається під Дозвіл на купівлю основних частин до карабіну AR-15.
    Бонусом - дуже красивий номер :)

Ціна питання = $1400

Дорого, але воно того варто! До того ж, ліквідно!
    На останньому фото аналог ловера в зборі від Fostech і його ціна (але мій мені подобається більше)

Images:

2.jpg
    10.jpg
    1.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    8.jpg
    Last edited: May 30, 2025
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 2 шт.)
      Нові магазини оригінал Кольт 1911 збільшені до 8 вісім набоїв (в звичайних 7) під калібр .45 аср, по...
      1999 грн.
    2. (в наличии 4 шт.)
      Нові рамки на Сіг Зауер р320 full size, з стволом 4,7 дюймів, є чорні, є койот, абсолютно нові, є мо...
      5000 грн.
    3. (в наличии 3 шт.)
      Отличительные особенности: Сделан из титанового сплава , почти на 50% легче, чем стальные ударники;...
      900 грн.
    4. Б/в, ствольний набір вставок комплектом(заводу виробника), для моделей ПГШ / АЕ 790 (Україна) Перехі...
      300 грн.
    5. (в наличии 3 шт.)
      Шток выполнен из титана (или алюминия по желанию) в место заводского из пластмассы, не подвержен кис...
      1000 грн.
  3. Продавец flordecopan

flordecopan Stabsgefreiter

Нова ціна = $1300