Usim pryvit

Тема у розділі 'Подорожі', створена користувачем vincenzo, 26 жов 2014.

1. vincenzo

vincenzo Leutnant

Повідомлення:
    1.172
    Адреса:
    Sardegna IT
    Доброго здоров"я дорогі Комради! Я у вашій справі повний новачок, але раніше (1993-2000) копав потроху та без особливих резултатів, так, відпочити, багаття попалити,випити. Найшов Ваш сайт випадково,і проснулася воля до подорожей та археології. На данний час, я проживаю в Італії з 2000 року, кому зікаво організувати відпочинок на Сарденії - милости прошу в гості, кому потрібні переклади з італійської усяких там написів- звертайтеся! допоможу без проблем. Маю кілька цікавих задумок з приводу копу по італійцях, та по вермахту, хто цікавиться макаронниками звертайтеся- обговоримо!, ідея вам сподобае. Літом 2015 планую поїздку на Україну, (сумська обл) хотів би познайомитись із кимось звідти.

cvoy, Ёся Алоизович, Bonner та 7 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Оригінальний тубус сучасного німецько-сінгапурського гранатомета RGW-90 “Matador” (90 мм). Був відпр...
      7000 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Замок (петелька) для ящиків з під БК НАТО. Ящик та сам замок - ваші. В комплект входить: Штифт 2 шай...
      230 грн.
    3. Ложемент птур импортныйhttps://www.ebay.com/itm/253264328505?_ul=KZ
      1300 грн.
    4. (в наявності 4 шт.)
      Макет болгарского осколочного выстрела к гранатомёту РПГ-7 и его аналогам. Полное ММГ. Внутри пустой...
      1400 грн.
    5. 3Д-печать, размеры идентичны натуральной, под "Крону" (батарея в комплект не входит), разъ...
      600 грн.
  3. Шифратор

Шифратор Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    605
    Адреса:
    Кишинев