Шановне панство! На фото - наскільки я розумію, 1st Battalion - ABN , 509th Infantry Regiment - Geronimo Вони виконують роль ворожих сил (the Opposing Force, or OPFOR) під час навчань армії США
Що за форму вони використовують? Кітелі і штани явно якийсь OD green, нарукавні кишені аж 3 варіантів: a) як у сучасному ACU мультикамі - вхід спереду на блискавці; b) як в попередньому ACU мультикамі - вхід зверху, клапан, суцільне велике велкро на всю кишеню; c) як в попередньому ACU мультикамі - вхід зверху, клапан, велкро на всю кишеню іде двома вертикальними полосками. Колір, до речі, вже не OD green, як на мій погляд. В штанах карго-кишені - як в BDU. Сорочки цікаві brown, з нарукавними кишенями. Дуже ймовірно, що це якісь обмежені контракти на пошиття форми саме для OPFOR. Буду вдячний, якщо хтось знає і може пояснити.
ще фото - тут вже крой ACU, не той що зараз, а попередній, по карго-кишенях на штанах та кишені на гомілці схоже; і нагрудні кишені із косим входом
Здравствуйте, чисто ИМХО: коммерция (поэтому и различия в деталях). Если бы были контрактные закупки, то рано или поздно вещи бы попадали в лапки коллекционеров и засветились в Интернете. А так из современного ничего не гуглится, хотя раньше мало того что издевались над контрактными шмотками, так еще и выпускали специальную форму для "Агрессоров" (вообще полистайте тему, интресная): https://www.usmilitariaforum.com/fo...s-and-headgear/&do=findComment&comment=952958