Пропоную вашій увазі ніж-універсал. І в роботу, і похвалитися. Кооперація двох майстрів - клинок Олександра Вакулка, руків'я - роботи Руслана Догодіна. Клинок виконано із сталі к110. Це високовуглецева високохромиста холодноштампова інструментальна сталь австрійсько-шведського концерну Böhler-Uddeholm отримана методом електрошлакової переплавки, що забезпечує низькі мікро і макро сегрегації, а також чистоту і гомогенність мікроструктури. Простіше кажучи, містить менше шкідливих домішок і рівномірно розподілені карбіди. Використовується для виготовлення ножів вище середнього цінового діапазону. Характерний діапазон твердості 59-62 HRc. Руків'я: падук, больстер: латунь, мозаїчна трубка на темлячному отворі. Лезо - потрійний клин, спуски прямі від обуху, зведення в 0,2 мм, що забезпечує відмінний різ. Загальна довжина: 240 мм, довжина леза по обуху:120 мм, товщина обуху біля руків'я: 4 мм, ширина клинка: 28 мм. Галтовка Ніж новий, у роботі не був (яблуко для антуражу ) Прошу 1500 грн. Ножен НЕМАЄ Відправка НП, попередня оплата на карту Приват. Обговорення ТТХ, ціни, відправки в приватних повідомленнях.