Доброго времени суток, Уважаемые! Подскажите, пожалуйста, ориентирочную стоимость вот такого аппарата: за основу был взят складской макет, восстанавливал известный здесь Мастер с золотыми руками и очень хороший человек. Заранее благодарен за любое Ваше мнение! С уважением. P.S. Ствола, трубы, дудки и т.д. не было, нет и не надо!!! Для непонятливых будут приняты радикальные меры.
Реально ціна його 700, але продати можете набагато дорожче,це дивлячись кому як буде потрібно.Виставляйте з максимальноі яку Ви вважаете,а там завжди поторгуватись можна.
Вітаю. Дійсно, зроблено з душею, але і 16000 грн і 700 вважію будуть висловленням неповаги до золотих рук Майстра, особливо зважаючи на те, що просто залізяки зі словом "Макет" коштують від 500 до 600 долярів! Красна ціна від 800-850 уе, тим паче що зараз, навіть незважаючи на скрутні часи, шалені тарифи, та інші негаразди, макетів ТТ майже немає. Хто хоче нашару, хай чекає на час, коли почнуть різати на макети ТТ з запасів Соледара та Артемівська. Всім здоров"я, мира та злагоди!
Доброго. Мне кажется, что за 16 т. он уйдёт быстро. Как для старта оно самое. Но можно и с 17-18 т.начать. Предмет хорош.
Те, що він піде за 16000, сумнівів немає, але як що його можливо продати не випадковому покупцеві, а дійсному цінувальнику, то чому би ні...?
На данний момент макет коштуе 16-17,плюс робота майстра 100уо,або 3000,от і виходить його реальна і гола ціна 700уо, а заробіток? Ну хіба що цей макет був придбаний в добрі часи за 200-300уо,ну тоді так і 16 000буде не погано.
Думаю можно пробовать 1000$ ,все равно будут торговаться.Это балаклея, эти макеты сейчас продают 700-800$.Макет хорош.Удачных продаж.
Вообще то это не Балаклея... а бывший Собр, и судя по следам фрезеровки на рельсах снизу - Собр ранний, это плюс потому что рельсы были не тронуты, как на Собре последнего деактива. Второй плюс Собра, что у него рамка вообще не тронутая, каплю сварки на горке подачи удалили и всё. Где то так. Макет отличный.
Точно ранний Собр ,глянул на рельсы подумал Балаклея.Сейчас посмотрел на деактив все вточку.Макет отличный.