Пришлось побувать в одному населеному пункті декілька днів, від скукоти вирішив пройтись по місцевим околицям.....ну і дещо знайшлось В одному місці димові шашки, розкидані, а неподалік під пеньком купка різних ганс-детонаторів..тай ганс-підкова в тому ж місці... Радує сохран сигнальної ракети....як не є алюміній, та ще місцеві аборигени ЗИКом порадували Прибор би нормальний
Ответ: Трошки хламу) Ножичек НР-40, видно не в земле лежал, судя по сточенному лезвию долго у колхозничков колбаску резал. Приятный ножичек. Номер сколько цифр?
Ответ: Трошки хламу) Клинок настільки сточений, що на ньому я незнайшов жодного клейма...обідно. А де сам номерок має бути ?!
Ответ: Трошки хламу) Обслідував весь клинок..нічого незнайшов, мож він під ручкою !? Хоча ї недуже так хочеться знімать... Дайте хто небуть нормальну інфу по цьому "девайсу"
Ответ: Трошки хламу) 1. Фото шашек можно? Взрыватели - S.Mi.Z.35(трехусый) и Z.Z.35(натяжного). 2. Что такое ЗИК?
Ответ: Трошки хламу) 1)Оранжева лежить біля сигнальних ракет, погано що написи всі незбереглись...ну можливо я помиляюсь, сам звик що вони тільки в відрах бувають Але написано.."виготовлено 1941 пригодно до 1947..колір:Оранжевий.." Хочу уточнить.. S.Mi.Z.35(трехусый) (наступного) ЗИК...Златоустовский Инструментальний Комбинат.
Ответ: Трошки хламу) По шашке: "Rauchsichtzeichen orange 80". Могла ставится на некоторые болванки для обозначения места разрыва снаряда. А могла юзатся и напрямую. Если нужно, где-то есть фото шашки отличного сохрана. Хочу уточнить.. S.Mi.Z.35(трехусый) (наступного) - зз... нажимного Хотя наезжать на него наверно проблематично
Ответ: Трошки хламу) Маркування номера має бути на лезі біля гарди, як на звичайному штик-нижі. Річ цікава, з"явилася у Червоній Арміїї пусля Фінськоїї кампанії. НР-40 то є ніж розвідника зразка 40 року. Досі на сладах лежать. У Польщі у десантників такі були на озброенні ло 1993 р. У Югославії й досі здається ним працюють. В інтернеті про нього пишуть, сайти не пам"ятаю. Шукай по пошуку "нож разведчика" .