Продам оригінальний новий ніж TRM Atom. Такий простий і водночас довершений. У ньому нічого зайвого, натомість і додавати нічого не треба, як на мене. Цей класнючий ніж виробляється відносно невеликою американською компанією Three Rivers Mfg. із чудовою репутацією в поціновувачів якісних ножів. Особливістю цієї моделі є тонкий клинок із порошкової сталі CPM 20CV. Відповідно сам ніж також є компактним і легким. Утім при цьому він надійний і функціональний. Основні характеристики: сталь клинка CPM 20CV; товщина клинка 2,3 мм; довжина клинка 89 мм; загальна довжина 208 мм; товщина руків’я 10 мм; накладки 3D Contoured Lizard Skin Jet Black G-10; замок Liner Lock; глибока титанова кліпса; вага 85 г. Повний комплект, що видно на фото. Вироблений саме в США. 12950 грн Пропоную подивитися також інші мої теми: Benchmade CLA MagnaCut Benchmade Weekender CPM S90V Chaves Knives Ultramar Street Liberation MKM Goccia M390 Bronze Titanium Pro-Tech TR-2 MagnaCut Custom «Del Fuego» Spyderco Mule Team VG XEOS Spyderco SwayBack CTS-XHP TRC Knives Urban Tactical Apocalyptic Finish TRM Atom CPM 20CV Сумка NANUK N-CUBIK T1 для EDC-наборів