Вітаю товариство. Останнім часом дуже рідко виходжу на пошуки бо після мого досвідчення з ABW, прокуратурою, та судом не хочу повторювати такої пригоди. Але у цьому році пару разів мені вдалося використовувати мого сіскопа із непоганим результатом. На подвір'ї мого друга трапив на 16 німецьких шоломів серед котрих два були з ПСВ. Разом з шоломами пїбули підкови до німецьких чоботів. Наступного дня вже у лісі теж був непоганий "постріл" у постаті жетону.
Попробуйте покопать в Польше. Ладно там по курганам или заповедникам копать, просто пройдитесь с прибором в лесу.
Залишив собі чотири хелми - два з другої світової і обидва з першої. друговоєнні у досить доброму стані. Трішки помив водою - думаю що залізо стосунково здорове, з лівої сторони залишки декалі ну і підпис власника теж є.
Ніколи не займався реставрацією хелмів так що боюсь зіпсути, a podwórko z grilem nie jest kumpla - tam mieszkaliśmy
Законом заборонено - світить реальний строк, а дякуючи молодим дебілам, котрі розкопують землянки та не порядкують після себе терену люди дуже розлючені і кожної хвилини можна сподіватися поліції, лісової стражи або прикордонників.