Три 18650 с балансиром

Тема у розділі 'Куплю МД', створена користувачем Cladotrix, 13 січ 2021.

1. Продавец Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Приветствую. У кого есть возможность сделать комплект, предложения в личку, там обсудим детали.
    Предупреждаю ,чтоб не тратить Ваше время, вдруг не подходит, что перевозчик укрпочта, у меня пока по другому никак.. (

1. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ2, малыш FM2. Компл...
      50 грн.
    3. Новые,влагозащитный,пылезащитный и грязезащитный чехол ,и держатель на велосипед или штангу м.д. для...
      209 грн.
    4. Пинпоинтер с литиевым аккумулятором, отличия от того что с батарейками смотрите на вторм видео Видео...
      950 грн.
    5. Новый Gt 110 пинпоинтер и колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением.
      449 грн.
  2. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    767
    Адреса:
    Dnipro
    Можете написати в л.с пвдскажу як сам робив нічого тяжкого

Cladotrix подобається це.
  3. Продавец Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Я розумію що там не сильно вже складно і можна нагуглити як, просто мені простіше купити в одному місці все, балансир, літії, можливо бокс.
    Не всі в інеті хочуть мати справи з УП, і не всі потрібні позиції є, в цьому основна проблема.

ru$l@n подобається це.
  4. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    767
    Адреса:
    Dnipro
    Підписав в лс де сам все брав

Cladotrix подобається це.
  5. Продавец Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Вже не актуально, купив готове зарядне. Небайдужим дякую за увагу до теми, і спроби допомогти.Удачі на копі.

makuha подобається це.