Вітаю. Це відомий тренажер для холостіння, який дозволяє майже повноцінно тренуватися без використання набоїв. Тренажер відпрацьовує справжній спуск, дозволяючи покращувати свої навички без витрат на патрони. Це продукт, про який мені складно писати короткий опис, оскільки я надзвичайно задоволений ним, і мої коментарі виглядають як реклама. Скажу коротко – це найкраща річ, яку я купив для тренування за останні декілька років. Десятки тисяч холостих пострілів, жодних проблем, величезне покращення навичок до рівня точних влучань на близьких дистанціях без використання будь-яких прицільних пристроїв. Дуже рекомендую, тренажер швидко окуповується. Подивіться огляди на YouTube. Виробник: Mantis Країна походження: США Модель: це стандартна модель Blackbeard без сенсора та апки Колір лазеру: червоний Стан: нові, запаковані Уточнюйте наявність. Ціна: 15900 гривень Тільки оригінальна продукція. Гарантія 12 місяців. Доставка безкоштовна. По всім питанням, будь ласка, у приватні повідомлення, або телеграм. В темі не пишемо. Всі наші теми тут: Shot Shop – Всі теми Телефон: 073 370 10 01, або всі месенджери