Треба порада одеситів або гостей міста

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем APO, 29 жов 2020.

1. APO

APO Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    353
    Адреса:
    Миколаїв
    Підкажіть будь ласка де краще запаркувать авто біля аеропорта в Одесі на тиждень та більше? Дивився ціни парковки біля самого терміналу і сума у 1400 гривень на добу якось не надихає. Може хтось зтикався з цім питанням і поділиться власним досвідом, буду дуже вдячний! :)

2. Цікаві лоти

1. Юбилейная Медаль в хорошем состоянии
      500 грн.
    2. 299 грн.
    3. РЕКВИЗИТИ РАХУНКУ ЗМІНИЛИСЯ!!! Невикуп лоту Sasha Luchik Личная вещь. Вручен лично мне по окончанию...
      650 грн.
    4. Дивіться на фото. При відправці Укрпоштою чи при відправці Новою поштою оплата за пересилку при отри...
      70 грн.
    5. все на фото все мои нагрудные/должностные знаки на продаже https://reibert.info/auction-histor...us...
      570 грн.
  3. Сан Саныч 2

Сан Саныч 2 Oberstleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    48
    Повідомлення:
    5.614
    Адреса:
    Запорожье
    Доброго. Ставите возле входа в Таврию Аэрапортовскую на ул. Гастелло. И будет вам щастье. Либо загоняете в гаражный кооператив рядом возле Аэропорта не далекоот будки охранников даёте пару денег и все четко. С ув.

Ми-6 та APO подобається це.
  4. Сан Саныч 2

Сан Саныч 2 Oberstleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    48
    Повідомлення:
    5.614
    Адреса:
    Запорожье
    А лучше пишите мне в личку под моими окнами поставим на стояночку , я живу не так далеко от вашего желаемого места. И будет вам щастье. С ув.

Ми-6, FOX24, Николаша та 7 іншим подобається це.
  5. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Не забывайте что Вы в Одессе ;)
    Я думаю что за такие деньги проще гараж снять.

APO та Сан Саныч 2 подобається це.
  6. APO

APO Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    353
    Адреса:
    Миколаїв
    Знайшов відповідь на своє питання зателефонувавши до аеропорту - в них є додаткова парковка для довгого паркування з більш демократичними цінами (позначив помаранчевим на схемі, може комусь теж стане у нагоді). Мене цілком влашловує. І звісно щиро дякую всім, хто проявив небайдужість! :beer:

Images:

Screenshot 2020-10-30 at 13.07.27.png
    Сан Саныч 2, Joker_1981 та BART28 подобається це.
  7. vaffe

vaffe Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.065
    Адреса:
    OdessaLand
    Ну 600грн в неделю не такие уж демократичные цены. Арендую место на крытой стоянке, конечно не рядом с аэропортом (на Таирово), плачу 400грн\мес. Но конечно чтоб не рыскать и не мотаться потом за машиной, есть смысл в аэропортовской парковке. Места там будут 100%, поток пассажиров сейчас практически нет.

BART28 та APO подобається це.
  8. APO

APO Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    353
    Адреса:
    Миколаїв
    Тут треба брати до уваги, що необхідність знайти парковку якнайближче до аеропорту викликана форматом подорожі та моєю компанією - трійко дітей, одне з яких немовля :) То безпосередня близькість до місця призначення у цьому випадку для мене цілком вартує цієї сумми. Такий собі баланс затрачених коштів та отриманого комфорту. У іншому випадку звичайно що знайшов би паркінг десь у місті і подешевше

vaffe, Alex Richter та BART28 подобається це.