Підкажіть будь ласка де краще запаркувать авто біля аеропорта в Одесі на тиждень та більше? Дивився ціни парковки біля самого терміналу і сума у 1400 гривень на добу якось не надихає. Може хтось зтикався з цім питанням і поділиться власним досвідом, буду дуже вдячний!
Доброго. Ставите возле входа в Таврию Аэрапортовскую на ул. Гастелло. И будет вам щастье. Либо загоняете в гаражный кооператив рядом возле Аэропорта не далекоот будки охранников даёте пару денег и все четко. С ув.
А лучше пишите мне в личку под моими окнами поставим на стояночку , я живу не так далеко от вашего желаемого места. И будет вам щастье. С ув.
Знайшов відповідь на своє питання зателефонувавши до аеропорту - в них є додаткова парковка для довгого паркування з більш демократичними цінами (позначив помаранчевим на схемі, може комусь теж стане у нагоді). Мене цілком влашловує. І звісно щиро дякую всім, хто проявив небайдужість!
Ну 600грн в неделю не такие уж демократичные цены. Арендую место на крытой стоянке, конечно не рядом с аэропортом (на Таирово), плачу 400грн\мес. Но конечно чтоб не рыскать и не мотаться потом за машиной, есть смысл в аэропортовской парковке. Места там будут 100%, поток пассажиров сейчас практически нет.
Тут треба брати до уваги, що необхідність знайти парковку якнайближче до аеропорту викликана форматом подорожі та моєю компанією - трійко дітей, одне з яких немовля То безпосередня близькість до місця призначення у цьому випадку для мене цілком вартує цієї сумми. Такий собі баланс затрачених коштів та отриманого комфорту. У іншому випадку звичайно що знайшов би паркінг десь у місті і подешевше