Треба порада одеситів або гостей міста

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем APO, 29 жов 2020.

1. APO

APO Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    353
    Адреса:
    Миколаїв
    Підкажіть будь ласка де краще запаркувать авто біля аеропорта в Одесі на тиждень та більше? Дивився ціни парковки біля самого терміналу і сума у 1400 гривень на добу якось не надихає. Може хтось зтикався з цім питанням і поділиться власним досвідом, буду дуже вдячний! :)

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Портативный светодиодный фонарик-шокер BL-1101 получил металлический противоударный корпус, индивиду...
      299 грн.
    2. Работает на 9 CRI светодиодах (CRI> 90, цветовая температура: 4000-4500K), с максимальной мощност...
      1540 грн.
    3. Mодель aria 1 RGB. Стан нового, без коробки
      501 грн.
    4. (в наявності 9 шт.)
      Пропоную вашій увазі бюджетний ліхтарик, працює від однієї батареї типу АА ,але внутрішній діаметр д...
      190 грн.
    5. Фонарь крепкий и тяжеленький из нетонкого металла. Питание 2 элемента АА (нет в комплекте). Включени...
      480 грн.
  3. Сан Саныч 2

Сан Саныч 2 Oberstleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    50
    Повідомлення:
    5.644
    Адреса:
    Запорожье
    Доброго. Ставите возле входа в Таврию Аэрапортовскую на ул. Гастелло. И будет вам щастье. Либо загоняете в гаражный кооператив рядом возле Аэропорта не далекоот будки охранников даёте пару денег и все четко. С ув.

Ми-6 та APO подобається це.
  4. Сан Саныч 2

Сан Саныч 2 Oberstleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    50
    Повідомлення:
    5.644
    Адреса:
    Запорожье
    А лучше пишите мне в личку под моими окнами поставим на стояночку , я живу не так далеко от вашего желаемого места. И будет вам щастье. С ув.

Ми-6, FOX24, Николаша та 7 іншим подобається це.
  5. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Не забывайте что Вы в Одессе ;)
    Я думаю что за такие деньги проще гараж снять.

APO та Сан Саныч 2 подобається це.
  6. APO

APO Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    353
    Адреса:
    Миколаїв
    Знайшов відповідь на своє питання зателефонувавши до аеропорту - в них є додаткова парковка для довгого паркування з більш демократичними цінами (позначив помаранчевим на схемі, може комусь теж стане у нагоді). Мене цілком влашловує. І звісно щиро дякую всім, хто проявив небайдужість! :beer:

Images:

Screenshot 2020-10-30 at 13.07.27.png
    Сан Саныч 2, Joker_1981 та BART28 подобається це.
  7. vaffe

vaffe Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.065
    Адреса:
    OdessaLand
    Ну 600грн в неделю не такие уж демократичные цены. Арендую место на крытой стоянке, конечно не рядом с аэропортом (на Таирово), плачу 400грн\мес. Но конечно чтоб не рыскать и не мотаться потом за машиной, есть смысл в аэропортовской парковке. Места там будут 100%, поток пассажиров сейчас практически нет.

BART28 та APO подобається це.
  8. APO

APO Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    353
    Адреса:
    Миколаїв
    Тут треба брати до уваги, що необхідність знайти парковку якнайближче до аеропорту викликана форматом подорожі та моєю компанією - трійко дітей, одне з яких немовля :) То безпосередня близькість до місця призначення у цьому випадку для мене цілком вартує цієї сумми. Такий собі баланс затрачених коштів та отриманого комфорту. У іншому випадку звичайно що знайшов би паркінг десь у місті і подешевше

vaffe, Alex Richter та BART28 подобається це.