Вітаю всіх, дуже тре допомога в пошуку гарного майстра. Може в кого є координати профі, якому можна довірити шматок тіла ? локація Дніпровська обл + - туди сюди))) дякую!
Доброго вечора, полистайте профільні сайти з роботами майстрів, обговорення їх на міських форумах. Бо тут нарадять попасти на Данила Галицького 1а, там найкращі майстри сидять. Дивіться не тільки на якість малюнку з яким жити потім, а і чи фарби не палені, і чи інструмент стерильний, сумнівне задоволення підхватити заразу .
ну приїдь я тобі набю. на лобі. великими літерами. і текст буде я старий дурень!я у 90сті такою фігнею не страждав і дуже вдячний долі що відвела. тож не займайся хернею, воно тобі не треба
дивився трохи, воно то все гарно зрозуміло але ж попитати, може хтось когось знає , нещожавно робили.. а по штрументу, вважаю тре все нове купити, та мабудь із своїм дезактином йти)))
Что бы Вы себе знали, какая это проблема! Нет, что бы наваять нетленку, типа: " Не забуду мать родную!", "мастеров", хоть ягодицами пережовывай. А что бы что то мало-мальски художественное, пошукать еще надо тщательно. И те мастера, которые достигли определенных высот в профессии, во первых, денег берут реальных, во вторых, очередь на 4-6 месяцев вперёд расписана, а в третьих, ему отказать в последний момент, шо дурному с горы скатиться...
нравятся татушки на детворе,что завтра можно отлепить или смыть.Маскирующие повреждения кожи тоже нормально.Прочие не понимаю,даже красивые,особенно на дамах.Представлю эту девченку 18 летнюю с татухой на всю ногу через лет 20,и далее.А качество-судя по количеству очень художественных и точных рисунков не есть дефицит в мастерах.
бо тобі вже не 20 і не 30. якщо ти не набив масть у 20 то не варто вже і набивати. ну за умови що ти не почестний каторжанін. але цей варіянт ми не розглядаємо там свій розклад. так ось до чого я. з кожним роком ми старіємо і інколи кумедно спостерігати на старому, статечному дідові партак тіпа люда та сердечко проштрикане стрілою. він вже і сам не памятає що то за люда була та коли він її чи вона його тягала. або ще щось накштал тої люди. отже не роби дурниць та не перетворюйся на фріка бо це твоє тіло і тобі з ним жити. можна пофарбувати волосся чи відпустити його довгим та поголитись налисо, можна вдягатись як клован, можна відати усі гроші першому ліпшому перехожему. то все можна виправити але партаки, тунелі та іншій пірсінг та вживлення усякий рожок, подвійний язик, тощо не зроблять тебе красавцем та не нададуть щасття у жити та здоров'я. отже добре обміркуй перед тим як набивати собі партак бо то на усе життя
Приехал внук к бабке. Она ему и говорит: Наколи-ка внучек мне дров, да побольше. Достал внучек из рюкзака машинку и краску, и наколол бабке "дроф" во всю спину
сам нещодавно на морі бачив картину маслом: чєшуть парочкой мє та жо рочків далеко за 40 , на мє татухи ще нічого, а от на мадамі - тихий ужас!
Днепровская обл.очень большая, где конкретно Вы проживаете? Можно мне в личку писать. Я знаю шикарного мастера, но только у себя в городе. С ув.
Не тільки наріка, ше там хто в одиночці сидів бив. Жало вниз, нарик в завязці. Військові використовують теж в залежності від положення жала та клешень, воював в гарячих чи ні, ну то таке.
Те козеня не по темаці форуму наче. Ось щось більш ближче до тематики форуму. Ні-ні, не дякуйте, не треба...
Колишніх "понять" давно вже майже не лишилося. Зустрічаються іще час від часу сидільці "старої формації", але вони вже відходять у минуле. Зараз якось отак: http://vse-o-tattoo.ru/znachenija_tatu/skorpion