Травмат Форт-19Р

Тема у розділі 'Травматична та газова зброя', створена користувачем Джоз, 20 гру 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Джоз

Джоз Oberschütze

Повідомлення:
    28
    Адреса:
    м Київ
    Продам травматичний пістолет Форт-19Р, 9мм
    Купувався мною новим 26.04.2022р. За цей час зроблено десь 300 пострілів. Все працює як треба, дуже “всеядний” в плані що може стріляти будь-якими патронами на відміну від більшості інших травматів. В комплекті:
    • пістолет
    • пластикова кабура ATA gear на праву сторону,
    • пластикова кабура ATA gear для ношення з внутрішньої сторони поясу - типу “скрита”, я її використовую коли кладу зброю в карман/бардачок/рюкзак
    • дермантинова кабура під пахву
    • тактично-тактикульна зелена кабура, типу на бедро
    • оригінальна коробка та документи
    • півтори пачки патронів СОБР-Т

Пістолет зеленого кольору, трохи потертий зовні від щоденного носіння. Намагався передати на фото.

Продаж через дозвільну, я сам в Києві, зброя зареєстрована в Черкасах. Можемо зробити переоформлення в Черкасах (безкоштовно і швидко), або можу взяти направлення на комісійний продаж і зробимо все в Києві в магазині (вибір магазина і оплата переоформлення за покупцем)

Ціна 20000 грн.

ВСІМ ДЯКУЮ, ПРОДАНО

IMG_4269.JPG IMG_4274.JPG IMG_4273.JPG IMG_4272.JPG IMG_4271.JPG IMG_4270.JPG

Останнє редагування: 31 гру 2024
    akms1974 подобається це.
    1. Заводская ствольная вставка(Шмайсер-Украина) снята с ммг. Совместима как с ранним выпуском так и поз...
      250 грн.
    2. (в наявності 97 шт.)
      Продам резинові кульки 9мм вага(0,5 г.) виготовленні з гуми 7-В-14 Ціна 250грн. за 100шт. Інших розм...
      250 грн.
    3. Штурмовий магазин Форт 12р, 14р, 17р. На 24 травматичні набої, або 28 не травматичних. Продається ті...
      3000 грн.
    4. Safari 820g , 2005 року , дуже маленький настрій , в ідеальному стані. Продаж через дозвільну .
      10000 грн.
    5. Продаётся оригинальное французское устройство Manurhin Pocket Multi — редкий коллекционный образец и...
      2175 грн.
  2. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    137
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    252