Травмат Форт-19Р

Тема у розділі 'Травматична та газова зброя', створена користувачем Джоз, 20 гру 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Джоз

Джоз Oberschütze

Повідомлення:
    28
    Адреса:
    м Київ
    Продам травматичний пістолет Форт-19Р, 9мм
    Купувався мною новим 26.04.2022р. За цей час зроблено десь 300 пострілів. Все працює як треба, дуже “всеядний” в плані що може стріляти будь-якими патронами на відміну від більшості інших травматів. В комплекті:
    • пістолет
    • пластикова кабура ATA gear на праву сторону,
    • пластикова кабура ATA gear для ношення з внутрішньої сторони поясу - типу “скрита”, я її використовую коли кладу зброю в карман/бардачок/рюкзак
    • дермантинова кабура під пахву
    • тактично-тактикульна зелена кабура, типу на бедро
    • оригінальна коробка та документи
    • півтори пачки патронів СОБР-Т

Пістолет зеленого кольору, трохи потертий зовні від щоденного носіння. Намагався передати на фото.

Продаж через дозвільну, я сам в Києві, зброя зареєстрована в Черкасах. Можемо зробити переоформлення в Черкасах (безкоштовно і швидко), або можу взяти направлення на комісійний продаж і зробимо все в Києві в магазині (вибір магазина і оплата переоформлення за покупцем)

Ціна 20000 грн.

ВСІМ ДЯКУЮ, ПРОДАНО

IMG_4269.JPG IMG_4274.JPG IMG_4273.JPG IMG_4272.JPG IMG_4271.JPG IMG_4270.JPG

Останнє редагування: 31 гру 2024
    akms1974 подобається це.
    1. Штурмовий магазин Форт 12р, 14р, 17р. На 24 травматичні набої, або 28 не травматичних. Продається ті...
      3000 грн.
    2. (в наявності 152 шт.)
      Продам холостые револьверные патроны.Под травматические и газовые револьверы. Гильза медная. Калибр...
      500 грн.
    3. (в наявності 992 шт.)
      В продаже мощное средство для самообороны (Германия оригинал) Мы не будем говорить об уровне прест...
      305 грн.
    4. Продам ПМ Вій переробка з бойового у відмінному стані
      22000 грн.
    5. Магазин до пістолета, імовірно травматичного. До якого саме - мені не відомо. Матеріал алюміній. За...
      71 грн.
  2. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    251