Травмат Форт-19Р

Тема в разделе "Травматична та газова зброя", создана пользователем Джоз, 20 дек 2024.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Продавец Джоз

Джоз Oberschütze

Продам травматичний пістолет Форт-19Р, 9мм
    Купувався мною новим 26.04.2022р. За цей час зроблено десь 300 пострілів. Все працює як треба, дуже “всеядний” в плані що може стріляти будь-якими патронами на відміну від більшості інших травматів. В комплекті:
    • пістолет
    • пластикова кабура ATA gear на праву сторону,
    • пластикова кабура ATA gear для ношення з внутрішньої сторони поясу - типу “скрита”, я її використовую коли кладу зброю в карман/бардачок/рюкзак
    • дермантинова кабура під пахву
    • тактично-тактикульна зелена кабура, типу на бедро
    • оригінальна коробка та документи
    • півтори пачки патронів СОБР-Т

Пістолет зеленого кольору, трохи потертий зовні від щоденного носіння. Намагався передати на фото.

Продаж через дозвільну, я сам в Києві, зброя зареєстрована в Черкасах. Можемо зробити переоформлення в Черкасах (безкоштовно і швидко), або можу взяти направлення на комісійний продаж і зробимо все в Києві в магазині (вибір магазина і оплата переоформлення за покупцем)

Ціна 20000 грн.

ВСІМ ДЯКУЮ, ПРОДАНО

IMG_4269.JPG IMG_4274.JPG IMG_4273.JPG IMG_4272.JPG IMG_4271.JPG IMG_4270.JPG

Последнее редактирование: 31 дек 2024
    akms1974 нравится это.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 3 шт.)
      Складна паличка-виручалочка Cold Steel Expandable Steel Baton 21" (CS-BT-21) Повністю сталеви...
      1900 грн.
    2. Все на фото.
      900 грн.
    3. Пружина зворотня, легке б/в Розміри в мм: -довжина 90.00 -в середині 11.80 -по наружі 14.00 / 15.40
      125 грн.
    4. По фото Завдавайте питання Ніби від патронів самого першого Корнета
      300 грн.
    5. Красивые, светлого цвета(орех) накладки рукоятки, пистолета ПГШ790(старого образца), с нижней фиксац...
      600 грн.
  3. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    143
    Лоты
      на продаже:
    10
      проданные:
    261