Продам травматичний пістолет Форт-19Р, 9мм Купувався мною новим 26.04.2022р. За цей час зроблено десь 300 пострілів. Все працює як треба, дуже “всеядний” в плані що може стріляти будь-якими патронами на відміну від більшості інших травматів. В комплекті: пістолет пластикова кабура ATA gear на праву сторону, пластикова кабура ATA gear для ношення з внутрішньої сторони поясу - типу “скрита”, я її використовую коли кладу зброю в карман/бардачок/рюкзак дермантинова кабура під пахву тактично-тактикульна зелена кабура, типу на бедро оригінальна коробка та документи півтори пачки патронів СОБР-Т Пістолет зеленого кольору, трохи потертий зовні від щоденного носіння. Намагався передати на фото. Продаж через дозвільну, я сам в Києві, зброя зареєстрована в Черкасах. Можемо зробити переоформлення в Черкасах (безкоштовно і швидко), або можу взяти направлення на комісійний продаж і зробимо все в Києві в магазині (вибір магазина і оплата переоформлення за покупцем) Ціна 20000 грн. ВСІМ ДЯКУЮ, ПРОДАНО