Мачете або ніж господарчий Tramontina 26603/016 виробництва Бразилії. Без упаковки. Ручка з пластику на заклепках. Ніж новий, але є потертості на лейбочці та на лакому покритті. Довжина леза 16 дюймів, ширина 40 мм, товщина 2 мм. Вага 323 грами. Продається по Полтаві, але можу відправити Новою Поштою із попередньою оплатою на картку. Ціна 144 гривні, але можливий невеликий торг. Зверніть увагу, що на аукціоні продається аналогічна модель, але з довжиною леза 14 дюймів. Але, на відміну від аукціону, у цій темі можна торгуватися вниз PS: Також невдовзі може зявитися на продаж модель із деревяною ручкою Tramontina 26620/018 із лезом у 18 дюймів за ціною близько 200 гривень. Фотки доки немає, але кого зацікавить - питайте.
Нажаль чохлів немає. Колись робив для власних потреб із товстого брезенту, але зараз на ринку торгують лише тонким, як на плащпалатках
Пане Мітя, я ж тільки йо виставив на продаж. Доки не готовий продати за таку ціну. Але у вас є чудовий шанс зробити ставку на аукціоні, який триватиме усього 5 днів, і якщо інших ставок не буде, отримати 14" за 99 грн.
З'явилося, тільки я ще не фоткав. Там є один суттєвий, на мою думку, недолік - деревяна ручка здається пересохла і з'явилася щілина у між пластиною та самим тілом рукоятки (а може так і було з самого початку, ціновий сегмент же недорогий). Не придумав що з цим робить.. Чи доклепувать, але ручка при цьому може луснути. Чи може залити якимось полімерним клеєм. Чи виставить на продаж так, залишивши на розсуд майбутнього покупця.