Доброго "Великий", роботяга КР, занадто свіжо дивиться. "Малий" пізній, думаю, що від 17 століття і молодше
Жарт був Камрад Хотя, попитайте фото, до реставрації, чи для форумчан, чи для себе будете знати Там видів реставрації, про древньому залізу купа, вплоть, до використання "супер клею", який є в кожному магазині
Там сама проста система, предмет, "загладжують" наждачкою, потім обливають самим поширеним супер клеєм, сушка і так декілька разів Потім знову шліфовка і на полку, клей робить з ржавчини моноліт. Але мінус, з часом, корозія продовжується і місцями, де були найшлибші раковини, "вистрілюють" свищі, розміром від головки сірника, до лісового горіха. Справа ваша, але я б розпитав, як від такий "сохран" получив
Если состояние такое идеальное , как Вы говорите - думаю гривен 800 можно ставить только как старт. Но ... Приложу фото топора КР Вес 770 грамм. Немного он отличается от Вашего. Смотрите сами. Или Ваш не полностью КР, а с довеском другой, переходной культуры. Или все таки КР, но некоторые штрихи при реставрации были улалены ржавчиной , чисткой и шлифовкой. Где найден этот топор? Какова его история?
Приветствую! То есть Ваш топор практически должен быть один в один с тем, что на фото. Разница в деталях, все таки присутствует. Ну та такэ!