Б/У, практично не користована Водонепроникна рація Topcom Protalker PT1078 діапазону PMR повністю відповідає вимогам IPX7 стандарту. Ці міцні радіостанції витримують занурення в воду на глибину до одного метра протягом 30 хвилин.Крім того, вони не тонуть, що робить їх ідеальними для проведення заходів на свіжому повітрі, для використання при різних погодних умовах і місцевостях. Комплект повний + 2 акуми Від себе - плюс це те що вона плаває - тому цікаво насамперед для рибалок, водних видів спорту, пошукових вилазок. Просто мити під струєю води. Має вушко для шнурка (я використовував паракорд) для переноски на шиї. Причина продажу - зміна пріоритетів ;-) і можливо комусь це потрібніше Було 3 комплекти - залишився 1 як на мене Мінус - це слабенькі батареї (є 4 шт але наскільки вони живі важко сказати), варто зробити собі нормальні (на радіоринку це не проблема) вся решта інфа доступна в неті - думаю нема сенсу копіювати тут - хто зацікавиться сам знайде вартість - 1600 грн все решта в особисті повідомлення