Доброго дня шановні камради, запропоную Вашій увазі точилку від Алішера, але з (тюнінгом). Було розроблено та роздруковано на 3д принтері такі вузли: обертаючий механізм з двома прямими і двома г-образними губками, які дозволяють фіксувати ножі від самих маленьких до 30+ см, також було надруковано муфту тонкої регуліровки кута, вузол сковзання горизонтальної штанги в якому знаходиться підшипник, також до нього додам запасну втулку. У комплект додам польські масляні камінці куплені у Алішера, найгрубіший має виробітку тому додам камінець ЗАК карбід кремнію грітністю 100. Недоліки має невеличкий шат на столі, лікується відгіманням ножем, але я просто підмотав малярного скотча. Я її так и купив , з легким шатом, вони мабуть усі таки. Я на неї пропрацював майже півроку, і маю лише позитивні відчуття, в цілому вийшов як на мене дуже цікавий стааночок, ціну за весь набір бачу 1800 грн, але можно камінці окремо. Тоді точилка 1400 грн, і камінці 400. Територіально знаходиться в Запоріжжі, оплата на картку моно банк, або на приват банк. З повагою Vizitor.