Надумалось мені спробувати себе в реставрації. Думаю почати з ТМІі далі перейти на ящики. Старт в мене отакий....
А ви відчайдух, роботи над нею буде не мало. Наснаги вам в роботі . ( я до своїх вже разів три брався і все ніяк, лише почищу і в ящик, знову почищу і знову у ящик)
Дякую. Мене бентежать лише трафарети під напис. Спробував зняти з оригінала вийшло недуже.. Мабуть треба просто підібрати шрифт
Аналогічно, назбирав невелику коробку з ммг М39 і РПГ-40, розібрані, почищені, з запасними частинами, периодично передивляюся і назад в коробку. Але здається що ТМІ-43 буде набагато легче зробити ніж М39. Freeman 2, для мене беззаперечно що цю ТМІ43 треба чистити виключно піскоструєм. Скоріше за все (роблю висновок виключно по фото) після агресивної чистки буде решето, так зване "зоряне небо". Але припой, холодна сварка, склотканина, вільний час та бажання все вирішать. Зніміть ручку, легче буде працювати, після закінчення роботи (перед фарбуванням) поставите її на місце. Ще проблемою може бути: якісне відновлення різблення правильний підбір фарби. І ще хочу вам порадити, продовжуйте цю тему, викладайте послідовне фото роботи, зробіть цю роботу публічною, це буде вас спонукати не халтурити і все таки закінчити роботу. Успіхів в роботі.
Вітаю! Бачиться не зовсім "вхайдоканий" стан. Невеличкі свіщики можна спробувати запаяти припоєм, але необхідно армувати сіткою з мідного дроту. А ось по великій дірці можна спробувати епоксідку з армуванням склотканиною. З повагою!
Пощастило бо болото висохло рік тому. Ще декілька років і від неї залишився лише іржавий силует. В болоті все добре зберігаєця до моменту пересихання далі все в труху.
То правда. Ще якщо б пофартило й болото було б на глині - то взагалі був би жир! Якщо торф - то кірдик артефактам! З Повагою!
Дійсно, таке враження що зовсім інший предмет. Не думав що Karcher дає такий результат. Там високий тиск, я в себе колись так руку порізав, мив дома машину і випадково зачепив, пройшло як ножем по маслу. Треба спробувати таку мийку на своїх предметах.
Можливо і гарно, але іржа нікуди не ділася, змито тільки верхній шар бруду. Два варіанти, або консервувати в такому вигляді, зберігаючи рідну фарбу, або вичищати іржу до білого метала з подальшою реставрацією. Цікаво що вибере власник цього предмета.
Думаю варто відписатися по керхеру. Відмивав з насадкою фреза професійним керхером (не для домашнього вжитку). Можна домити і до голого металу але на це потрібен час.
Виникли сумніви що саме керхером відмивали предмет. Чим відрізняється керхер на фото, від іншої подібної техніки для мийки? Чим відрізняється фреза професійна, від побутової? Фреза однакова практично на всіх моделях. Що там іншого, тиск? В мене дома керхер к5, спробував ним (з фрезою), потім спробував на автомийці - результат дуже далекій від того що вийшло у вас.
Вітаю. Це апарати різної категорії. По параметрам тиск К5 145бар HD 210бар подача води 500л 1000л Я думаю різниця вагома. Також можлива різниця в стані предметів. В першому випадку з Тм нарости іржі відбилися до голого металу. Траки відмились до шару міцного окису