Прицел люпольд VX 2 барабаны тактические, переделанные, чтобы оперативно вносить поправки на разные дистанции. Прицел стоит 600 дол. Моноблок с кольцами зброяр с наклоном в 20 моа, цена 5400 гр., ложе архангел, цена 9-10 тысяч гр. сошки конус 1500 гр. затвор переделан ( перенесён стебель затвора к прикладу ) приварена планка виверра. Дтк, очень хорошо работает и гасить на 100 % подброс и на70% отдачу. Машина очень хорошая для охоты. Все составляющие Винтовки на столько качественно сделаны, что после полной разборки ( снятие ствола с ложа, снятия оптики ) стп боя не меняется. На прикладе регулировка щеки по высоте и приклада по донге. 600 метров рабочая дистанция. На сто метров целевым патроном даёт кучу 2,5 см. Снайперским патроном максимум 1 угловая минута ( 3 см., на 100 метров). Отверстия на казённике от прицела Кочетова, снайперский вариант. Себестоимость этой винтовки 43900. Продаю потому что подвернулся хороший вариант, и надо срочно. В Теме не флудить по поводу Цены. Винтовку продаю со слезами на глазах. То сколько ее пилил и переделывал, могут позавидовать любые другие самоделки.
Вибачаюсь, за флуд, але добра мося у гарному стані набагато влучніше за будь-яку СВД, а з калашматом взагалі їх порівнювати святотатство, але за таку ціну мосю брати буде лише справжній поціновувач, все залежить від стану ствола...
За таку ціну можна придбати гарну гвинтівку у відмінному стані. А для естетично занедбаної, перевареної, переточеної залізяки потрібно ще знайти поціновувача. Зброя повинна радувати власника як естетично так і влучністью. Ну що ж, гарного продажу.
...наче я з Вами спорю, якщо там э клеймо СВМ, та ствол у гарному стані, то це одно, а якщо там справжній калібр 7,65-7,67, як у більшості мосінок, що зараз є у продажі, то це вже зовсім інше ...особисто я обрав собі мосю максимально історичну, бо для полювання у мене є кращі варіанти ...вибачаюсь, Ви наче читати не вмієте, я ж не написав, що завжди так, але особисто для Вас ще раз поясню, що при приблизно рівному стані стволу Мося буде набагато влучніше за СВД і за Вепря, чи Вам аби поспорити?