Сам шукав і це основне що зупинило мене від покупки зброї. Все що знайшов це: 1. тир в Рисі біля Жовтневого парку(сам не бачив но по відгуками зовсім малий, не для нормальної зброї). 2. Є стрільбище десь в Садгорі або Чорнівці(яке? взагалі нічого не знайшов про нього). 3. Єдиний варіант постріляти нормально що я знайшов це полігон Прибам (незнаю що і як там зараз дивлячись на ситуацію в країні) Тільки оці 3 місця знайшов в інтернеті в наших краях. Хай знаючі хлопці виправлять якщо що.
Нормальне стрільбище від магазину Рись. По дорозі на Чорнівку звернути на право до турбази, їхати до упору, з ліва буде ставок, а справа стрільбище (на 100 і 300 метрів). Там тренуються і правоохоронці. До війни вартість пострілух була 300 грн.
Чорнівка. Organizer ССК "Рись Буковини" Phone +38 050 374 5010 Email taras.tatarin@gmail.com Location Стрільбище ССК "Рись Буковини" вул. Київська 1, с. Чорнівка, Чернівецька область, Україна Спробуйте за цім телефоном тільки сразу кажіть, що Вам на нарізний рубіж. Якщо Вам саме нарізнй.
Мої Вітання не під скажете по полігону , або по рисі , чи є варіант постріляти до 18 ? З інструктором можна , Мені 17 тобто не зовсім дитина , просто до повноліття більше пів року , а постріляти хочеться
Ну, тут не скажу, проте коли я там був - то наче була можливість стріляти із інструктором із арендованої зброї. Я був із своєю, тож ввдразу покрокував на довгий рубіж. Краще подзвоніть їм. Телефоги є на сайті полігона.
Можете їхній сайт скинути будь ласка , буду дуже вдячний , та таке питання якщо ми говоримо про полігон Слюсаренко , то на мапі вибиває просто приватний будинок , це точно та адреса ?
Там вище контакт і телефон у темі. Прорубіж Слюсаренка чув, щукав алн мене завело у такі кучушури, що ледь коліса там не залишив.
Я просто їхню адресу в мапу вбив , то мені видає будинок на київський у Чернівцях , а не у Чорнівці як не пробував
Так так , я про це я переключив мапу на супутникову і по зображенню зрозумів що там щось не те , залишається лише від рисі полігон
Я просто лише недавно зацікавився зброєю , та й придбати свою не можу мені лише 17 , а ту саму малокаліберку зможу аж у 21 рік купити