Утеплений тільник часів СРСР.Так звана водолазка.Оригінал.Новий.Розмір 50.ріст з. Відповідає заявленому розміру..Дата виготовлення 1987 рік. РСФСР м.Володимир Вартість 550грн.Доставка Укрпоштою та новою поштою.
Цікаве питання друже..В чому різниця між рибальським та північним тільником? Я відповім чесно.що не знаю.Тому відповіді не маю.Може знайдуться знавці. Я називаю такі тільники водолазками.тому .що видавали їх для підводних робіт та на Північному флоті..Знаю.що рибакам промисловим теж видавали такі тільники.прибалтам наприклад.У мене було декілька таких тільників.Друг служив в Сєвєроморську в 80 роках..На одних смужки темніші.майже чорні.на інших синього відтінку..На продажу виставив тільник з смужками синього відтінку..Ще помітив.що різні тільники носяться по різному.Оскільки зносив вже пару штук.та й досі ношу.Один тільник можу носити десятиліттями.маю на увазі зими.інший за пару сезонів зношується до дірок..Причина невідома..Зрештою річ прекрасна. та комфортна.ще й статусна..Тому й ціну відповідно заломив