Термобелье армии США Official LWCWUS Level 1

Тема у розділі 'Спортивний одяг та білизна', створена користувачем wizards, 9 січ 2013.

1. Продавец wizards

wizards Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    17
    Повідомлення:
    319
    Адреса:
    Київ
    Термобілизна амереканських військових США Official LWCWUS Level 1 (Made in USA).
    В комплект входить гольф на молнії (молнія від шиї), та підштанніки. Склад 100% polyester.
    Термобілизна першого слою LWCWUS Peckham Incorporated USA, входить в склад системи Lightweight Cold Weather Underwear (LWCWUS) як перший натільний шар. Температурний режим системи- от 0 до-50С.
    Також хочу відмітити, що тканина приємна на дотик, і не викликає подразнення або зуду шкіри.
    Тільки чоловічого зразка.
    Купували для компанії і вийшла розфасовка, повних чотири комплекта. (Тобто кофти тільки великі, а штани можу підібрать).
    Стосовно розмірів по трібно підбирати виходячи з вашого зросту та об'єму. Пишіть в приват Ваш номер телефону, зізвонимось і я скажу чи підійде на Вас дана термобілизна.
    Термобілизна знаходиться в Києві. Можу вислати транспортними компаніями: нова пошта, автолюкс та ін.
    Ціна комплекту 250 грн.

Images:

01attachment_01_.jpg
    02attachment_01_.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Флисовые брюки, аналог второго слоя ECWCS. Выполнены из флиса, "кубик". Хорошо согревает и...
      400 грн.
    2. Нові.В лотів 3 штуки.
      600 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Терморубашки от М-ТАС из флиса "кубик". Качественный, крепкий пошив; плоские швы. Сделанна...
      510 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Комплект флисового термобелья, материал «кубик». Такая разновидность флисовой ткани обеспечивает одн...
      650 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Футболка "вермахт" в расцветке SPLINTERTARN. Оригинальное название: T-SHIRT TARN WH SPLINT...
      690 грн.
  3. Продавец wizards

wizards Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    17
    Повідомлення:
    319
    Адреса:
    Київ
    Актуальна на данний момент ціна 550 грн.

4. ivano

ivano Oberschütze

Повідомлення:
    166
    Адреса:
    николаев
    На рост 185, объем груди 120, с ув.-

5. Продавец wizards

wizards Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків: