доброго дня продам терм три три тона .Чотири рижима для пошуку .а також фукція пляж тобіш біль ш чутливий до золота .катуха кольцо 26 .десь коло 10 Гц точно непамятаю . звук регулірується .штанга самодельна .питаніє 12 вольт 3 літія .стає на суток дві безперебійного пошуку .іструкція купившому вишлю .решту всьо в лічку . Ціна 5 000 тис не дивлячись на курс дякую . Зповагою !
Здравствуйте, Роман! Сделайте тесты(в видео формате конечно), пожалуйста, а именно: 1. Глубина обнаружение разных целей и в разных режимах поиска. 2. Разделение цветных и черных целей в земле. Ну это так на вскидку те вопросы которые будоражат умы многих пользователей и мой. Благодарю за развернутые ответы по ТТХ продаваемого Вами прибора!
З великов повагов пробачте но нічого робити не буду . З моїх слів можети повірити розділення на висоті глубина супер а вот скорость з деякими мд проф уровня трохи менша но тоже на висоті . поясню чому не можу . по перше нема чим снімать по други оперетора нема по трете це час . за простяцкий мд за 200 баксів скільки просьб . не раді реклами продаю просто . хочу попробувать другі мд можна на обмін з моєю доплатою . Прошу понять і пробачити З повагою всім дякую.
Гарноного ранку Україно .добавлю трохи іформації по прибору .Значить мастер не я .Купив його по рекомендаціїї камрада . Зі слів мастера в Україїні є таких шість апаратів і це його розработка і в неті ви нічого не найдети про прибор .мастер зараз прибори не роби .Занят по другим справам я чикав чуть не пів року .значить 5 коп ссср 35-40 см .сигнал високим тоном дуже високий не пропустити .розділення саме краще з усіх приборів які тримав у руках . монета полтінік серебром 1924 р і скоба ржава від амбарного замка у другому рижимі скобу не вида а монету якшо прикласти до скоби то монету види чисту в кольорі у любому положені і на ребро тоже .чорна кнопка це не пін аколи ми ходим і ціль звучить кольором із похрпуваням або сильно мошний сигнал не похожий на монетний то при нажатіїї кнопки вкючається ниський тон я зразу стає зрозуміло кольор чи чорне під катухов . На передней панели расположены слева направо следующие органы управления: 1.Регулятор чувствительности; 2.Регулятор баланса грунта; 3.Кнопка включения низкого тона на чермет; 4.Регулятор дискриминации металлов; 5.Переключатель режимов работы. На задней панели: 1.Разъем подключения датчика (5 контактов); 2.Рядом с этим разъемом расположен тумблер включения режима «Пляж» (вверх) 3.Регулятор громкости; 4.Гнездо подключения наушников; 5.Тумблер включения питания; 6.Разъем подключения блока питания (4 контакта). Краткое описание Переключатель режимов работы имеет 4 положения: 1.Включен обычный режим «Только цвет»,озвучивание средним тоном.Данный режим работы прибора аналогичен работе металлодетектора «Терминатор-3»; 2.Включено двухтональное озвучивание в режиме «Только цвет»-на низкопроводящие цветные цели озвучивание будет средним тоном,на высокопроводящие цветные цели- высоким.Данный режим работы аналогичен работе двухтонального металлодетектора «Терминатор -3мод»; 3.Третье положение переключателя режимов-включен двухтональный режим «Все металлы»,где чермет озвучивается низким тоном,а цветмет-средним тоном.Данный режим работы прибора аналогичен работе прибора «Терминатор-Трио»; 4.Четвертое положение переключателя режимов-включен трехтональный режим озвучивания на все вышеперечисленные цели соответственно. В режимах «1» и «2»,при нажатии установленной на передней панели кнопки,включается озвучивание низким тоном целей из чермета.При отпускании кнопки-выключается.В режимах «3» и «4» озвучивание низким тоном включено автоматически Всім дякую всі запиттання у лічку прозьба З повагою .
Один дуже талановитий камрад працює на нашу армію тому зараз прибори нема коли йому робить .при покупці прибора гарантія на ремонт діє якшо звичайно шось вилити з електроніки . также надам номер і адресу майстра . торг ніхто не відмінняв . Всі запитання прошу в лічку . Дякую З повагою !
Доброго дня добавлю відіо без постанkовки так сказать спонтане по прозьбі шановних камрадів цілі не вибирав шо було під руками так сказать трохи хвилювався і спішив шоб місьця на флешкі хватило.тому тест так собі при постановці можна і краще зафільмувать тому прошу тапками ни кидать і не флудить усі запитвння в лічку дякую З повагою ! <iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/U434OkYrcHk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ну поперши можна і привітатись а по други чого Ви мені тикаєти !!!!!! а по третє каждий має свою ціну . і мені рішать шо по чому продавать .так шо купити собі за півтора тисячі і я побачу шо Ви ним найдети .