Вообще не торкнуло! Ни о чем! Сам Т-800 дает сейчас онлайн-бенифис по поводу выхода этого "шедеврального" трейлера! https://www.facebook.com/arnold
А чого так ? Хоча Т-1000 вже китайська підробка . Вийде в прокат подивимося . Хоча особисто я в кінотеатр не піду почекаю поки в мережі з"явиться - вистачитть з мене і перегляд в кінотеатрі термінатор 3 ( ледве досидів до кінця фільму ) . Термінатор 4 вже дивився онлайн і то за декілька підходів ., термінатор 2 найкращий , 1 теж нічого .
1-я часть вторая так се, остальные моглиб и неделать. Так само как и с Форсажем, 1-я, а остальное кино
Смотрю и не могу понять, что за лицо такое знакомое у Сары Конор, этож девчёнка из Икры Престолов!)))Комрады, что за сопли, лучше хуже, первая третья часть...Это Терминатор!!я когда в детсве второй терминатор посмотрел, это была вершина кинематографа для меня))Смотрел все части, для меня это как книга, одна глава не может быть лучше или хуже, это единое целое. Жду с нетерпением!)
такі фільми треба дивитись тільки в кінотеатрі (а ще краще в Аймаксі). Чекаю з нетерпінням на Арні (і дружину з собою потягну, хоча вона упитариметься). Цікаво, на скільки ще Термінаторів вистачись Шварца?
Dr.Gonzo підтримую, а Ви свій вибір на користь помпи зробили коли в першому Термінаторі Сара однією рукою передьоргувала затвор ?
Пробував помпу перезаряджати однією рукою, працює, та виглядає круто)) Потім шукаю запчастини))))))))))))))))))))
Есть кинопродукция, поражающая своей оригинальностью и качеством(Т2 - действительно шедевр своего времени). И есть закосы под такую продукцию, часто эксплуатирующие старое название, сцены, актеров и т.д. (Лишь бы ажиотажа нагнать, да денег срубить) Т5 явно из числа последних. Вплели все самое полюбившееся зрителю. А на выходе, как мне кажется, получится фильм на один раз. Очень уважаю творчество Арни, но куда ему в 60 киборга играть? "Саботаж" и "Возвращение героя" вот его актерское амплуа теперь. А это... Отдает пародией.
А мене збентежив вибір акторів - Дейнеріс із Престолів, Варон із Спартака, якийсь напіврідкий азіат - дуже неочевидний набір, як на мене. Серіальні, як правило, не тягнуть. А підстаркуватий Шварц - наче й нічого, але вже не те, хоч у комп'ютерами підмолодили. І сюжет, як я розумію, знов про подорожі у часі і вбивство Сари - чомусь склалося враження, що просто зроблять ремейк першої та другої частин. І рідкого Т-1000 показали, і Джон Коннор відправляє Кайла на поміч матері - це все ж було у попередніх фільмах. Одним словом, зліплять з двох найвдаліших фільмів один ремейк з поганими акторами і купаю голлівудських вибухів - чергова туфта.
Красочно, мощно и захватывающе, НО 2 часть не переплюнет... хотя китаца жонглирует жидким металом очень даже весело!!!