Вітання всім завітавшим в тему. Було б непогано якби прояснили деякі моменти згідно назви теми. ШІ пише що термін дії в воєнний стан продовжується на 2,5 роки, тобто картка буде дійсна цей термін в +, (хоча прийшло оповіщення замовити нову від ПБ). Також ШІ пише що можуть виникнути проблеми з розрахунками в інтернеті через приват24, а в магазинах та банку "продовжена" діятиме. Що не підходить бо якраз для розрахунків в інтернеті вона і використовується: поповнення телефону, якась купівля зрідка, лише для цього і потрібна, зрідка закидаються невеликі кошти. Рекомендує згенерувати віртуальну картку для інтернетпокупок, ну або міняти. Цікаво чи хтось зтикався з цим, чи "протермінована" картка дозволяє розраховуватись в інтернеті чи ні? Наче продовження терміну дії не відмінили, але є питання по функціоналу..(
У мене працює в інтернеті, але ота промоплата - ні. Людям, телефон оплатити по інтернету і карткою в магазині і на пошті.
Я не купую на промі, якщо це малось на увазі. Якщо приват 24 працює по іншим направленням типу олх з картки на картку, поповнення мобільного то норм, можна не паритись. Я так зрозумів проблеми з магазинами виникнуть юрлицями і це все?
А ви тут всі в курилці нашо товчетесь? Я як поради тут роздавав то нікого в ПБ не відправляв, сидів , пальця гнув, кнопав, вчив всякому. Розчарували прям, весь день спортили..
А я завжди казав - що чуйне добре серце до добра не доведе. Нєфіг було безкоштовно поради роздавти ліворуч і праворуч, нехай би самі гулі набивали.
Та да.. Понавчав карбуратори перебирати з закритими очима і паяти, на шарка, а як довелось, то кажуть шоб в ПБ питав.. А як я зателефоную, якшо в мене можливо телехвон не поповнений, а шоб поповнити треба знати чи карточка робоча? Чортішо короч.
Як це підіймає настрій! Дякую за гнуті пальці! Зараз у різних регіонах може бути по різному. Наприклад мені прийшло повідомлення, щоб я не хвилювався, та користувався старою карткою.
Ясно шо нічого неясно. Мусило б бути навпаки, що в інтернеті дійсна, а в магазині та банку ні, типу розмагнітилась від старості і всяке таке, але вони зробили що саме в інтернеті під питанням, дійсна чи ні. Не бачу логіки в їх діях.
Прийшов у відділення та замінив на свіжу. Мало того, є можливість отримати нову картку поштою, та переключити рахунок на нову картку. А стару заблокувати та спалити. Усе зручно та дистанційно. Пс. Я замінив у відділенні за місяць до закінчення.
За Приват не скажу , а з Моно саме так і відбулось минулого року. Термін дії картки спливав , прислали в застосунку повідомлення. Перезамовив картку в застосунку, отримав новою поштою днів через десять.
Однакову відстань треба їхати, що до відділення НП що до ПБ, різниця триста метрів. Дуже зручно та дистанційно.(с) Треба коротше погуглити за "віртуальну" картку, саме вона мені і треба. Якого пісюна вони ту віртуальну не залишають на базі реальної протермінованої в приват24, то загадка.
У Харківський області є села, куди доставка нп відбувається накшталт виїзної автокрамниці. Навіть відділення прийому-видачі немає. А ви що гірші?
У нас типу виїзної крамниці УП, до НПвиїзної ше не доросли. Може кудись і їздить, та мені не настільки впирається та картка щоб сильно перейматись її поновленням. Є - добре, не буде - не сильно страшно. Раптом що, спробую віртуальну згенерувати