Термін дії картки ПБ?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Cladotrix, 20 сер 2025.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.283
    Адреса:
    Україна
    Вітання всім завітавшим в тему.
    Було б непогано якби прояснили деякі моменти згідно назви теми. ШІ пише що термін дії в воєнний стан продовжується на 2,5 роки, тобто картка буде дійсна цей термін в +, (хоча прийшло оповіщення замовити нову від ПБ).
    Також ШІ пише що можуть виникнути проблеми з розрахунками в інтернеті через приват24, а в магазинах та банку "продовжена" діятиме. Що не підходить бо якраз для розрахунків в інтернеті вона і використовується: поповнення телефону, якась купівля зрідка, лише для цього і потрібна, зрідка закидаються невеликі кошти. Рекомендує згенерувати віртуальну картку для інтернетпокупок, ну або міняти. Цікаво чи хтось зтикався з цим, чи "протермінована" картка дозволяє розраховуватись в інтернеті чи ні? Наче продовження терміну дії не відмінили, але є питання по функціоналу..(

2. Цікаві лоти

1. Вогнестійки перчатки армії США Summer Flyers Gloves 7 GS/FRP-2 USGI Army Military Зроблено в США, ко...
      750 грн.
    2. (в наявності 10 шт.)
      Рукавичкi новi з Францii розмiр 8-9 з утеплювачем Thermolate
      170 грн.
    3. За допомогою затиску від Mechanix Wear можна кріпити рукавички до поясу або кишені. Це дозволяє завж...
      200 грн.
    4. Назва - Ansell Activarmr Стан - вживаний, хороший Матеріал - натуральна шкіра,арамід Розмір - XXS(по...
      500 грн.
    5. Захисні рукавиці, маленького розміру, дуже якісні, стан нові, виробник Канада
      120 грн.
  3. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Terra kozakorum
    У мене працює в інтернеті, але ота промоплата - ні. Людям, телефон оплатити по інтернету і карткою в магазині і на пошті.

Tartar та Cladotrix подобається це.
  4. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    Телефонуй на ПБ, все розжують.

LySS, Tartar, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.283
    Адреса:
    Україна
    Я не купую на промі, якщо це малось на увазі. Якщо приват 24 працює по іншим направленням типу олх з картки на картку, поповнення мобільного то норм, можна не паритись. Я так зрозумів проблеми з магазинами виникнуть юрлицями і це все?

Tartar, Ph@ntom та Konrad Lorenz подобається це.
  6. Cladotrix

Повідомлення:
    10.283
    Адреса:
    Україна
    А ви тут всі в курилці нашо товчетесь?:smile_1:
    Я як поради тут роздавав то нікого в ПБ не відправляв, сидів , пальця гнув, кнопав, вчив всякому:rolleyes:. Розчарували прям, весь день спортили..

LySS подобається це.
  7. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.044
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    А я завжди казав - що чуйне добре серце до добра не доведе. Нєфіг було безкоштовно поради роздавти ліворуч і праворуч, нехай би самі гулі набивали.

Tartar та Cladotrix подобається це.
  8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.283
    Адреса:
    Україна
    Та да..:( Понавчав карбуратори перебирати з закритими очима і паяти, на шарка, а як довелось, то кажуть шоб в ПБ питав.. А як я зателефоную, якшо в мене можливо телехвон не поповнений, а шоб поповнити треба знати чи карточка робоча? Чортішо короч.

LySS, Tartar, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  9. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    Як це підіймає настрій!:D Дякую за гнуті пальці!:beer:
    Зараз у різних регіонах може бути по різному. Наприклад мені прийшло повідомлення, щоб я не хвилювався, та користувався старою карткою.

LySS, Tartar, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.283
    Адреса:
    Україна
    Ясно шо нічого неясно. Мусило б бути навпаки, що в інтернеті дійсна, а в магазині та банку ні, типу розмагнітилась від старості і всяке таке, але вони зробили що саме в інтернеті під питанням, дійсна чи ні. Не бачу логіки в їх діях.

LySS та Konrad Lorenz подобається це.
  11. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Навіть і краще, хай присилають товар післяплатою, на пошті карткою заплатите

12. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.462
    Адреса:
    Україна
    Прийшов у відділення та замінив на свіжу.
    Мало того, є можливість отримати нову картку поштою, та переключити рахунок на нову картку. А стару заблокувати та спалити.

Усе зручно та дистанційно.

Пс. Я замінив у відділенні за місяць до закінчення.

BLACKMETAL", LySS, Tartar та 2 іншим подобається це.
  13. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.044
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    За Приват не скажу , а з Моно саме так і відбулось минулого року. Термін дії картки спливав , прислали в застосунку повідомлення. Перезамовив картку в застосунку, отримав новою поштою днів через десять.

LySS подобається це.
  14. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Заблокують - поміняю.

15. Cladotrix

Повідомлення:
    10.283
    Адреса:
    Україна
    Однакову відстань треба їхати, що до відділення НП що до ПБ, різниця триста метрів.
    Дуже зручно та дистанційно.(с)
    Треба коротше погуглити за "віртуальну" картку, саме вона мені і треба. Якого пісюна вони ту віртуальну не залишають на базі реальної протермінованої в приват24, то загадка.

Konrad Lorenz подобається це.
  16. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.462
    Адреса:
    Україна
    У Харківський області є села, куди доставка нп відбувається накшталт виїзної автокрамниці. Навіть відділення прийому-видачі немає.

А ви що гірші?

17. Cladotrix

Повідомлення:
    10.283
    Адреса:
    Україна
    У нас типу виїзної крамниці УП, до НПвиїзної ше не доросли. Може кудись і їздить, та мені не настільки впирається та картка щоб сильно перейматись її поновленням. Є - добре, не буде - не сильно страшно. Раптом що, спробую віртуальну згенерувати

Konrad Lorenz та Ph@ntom подобається це.
  18. BLACKMETAL"

BLACKMETAL" Oberschütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    22
    Користувався такою "простроченою" карткою. В одних магазинах проходила оплата, в інших ні...

Cladotrix подобається це.