Всім привіт. Передав мені друг трофейний приціл HT-C18 35mm. Є невеличка коцка від уламку на корпусі, але працює повністю справно (віддачу тримає з нормальним кріпленням). Комплектація на фото, на лінзі слідів/подряпин немає. Цікавить ціна
Мабуть правильніше, не "коцка від уламку", а місце попадання осколку. Тобто, був пошкоджений в бою? Кріплення кронштейну (з встановленим прицілом) набагато швидше відкрутити зі зброї, ніж цей кронштейн відкручується від прицілу. Тоб-то, якщо товариш не передав кронштейн, значить його вивернуло, пошкодило, зірвало від "коцки". Я б навпаки рахував - 40% від ціни нового. Щодо ціни нового. На АліЕкспрес 29 000 (кілька тижнів чекати). Ніші бариги в Києві в ДІСІ їх продають по 70 000. Давайте уточнимо, це приціл чи монокуляр? Там прицільна сітка, яка регуюється по вертикалі і горизонталі, є? Вони бувають і у виконанні прицілу, і у виконанні монокуляру. Зустрічав огляд на Ютубі, росіяне іх самі переробляють з монокулярів на приціли. Якщо це китайський монокуляр, який в рашці переробили на приціл, це буде інша ціна. Важливе питання для оцінки - наявність рідного кронштейну.
Если кому интересно - в продаже https://reibert.info/threads/teplovizionnyj-pricel-ht-c18-35mm.1488469/
Мені цікаво, але , для цікавості Ви повинні відповісти на питання і показати фото чи відео роботи. І обов"язково, скажіть, де знаходиться. Це не новий брендовий виріб в заводській упаковці, тут потрібно особисто зустрічатися і оглядати, перевіряти.
Поняття не маю як він його знімав, але різьба не зірвана, і втулки наче не виламані. Це приціл, прицільна сітка має регулювання, і позиціонується на оф сайті як приціл. За кронштейн запитаю, можливо буде