Підкажіть будь ласка якими елементами живлення хто користується? Або хто переробляв живлення даного пристрою. Зіткнулися з такою проблемою - купили акумуляторні батарейки типу АА (встановлюється 6 штук), вистачає лише на 5-10 хвилин роботи .
вы можете сфотографировать мануал в том месте где указаны элементы питания. Что такое "акумуляторні батарейки " не совсем понятно,сфотографируйте их. Надо посмотреть на все.
В мене на акумуляторах 1.2v. 2100 ma робе 30хвилин. Мені хватае. Но буду купляти 1.5v або шнурок для підключення зовнішнього джерела живлення 9v.
Доброго дня. Який і де купити к прицілу провід і монітор. Наперед дякую.Яка назва роз,ему на прибори.
Доброго всім часу, шановне панство! У мене таж сама біда...була))) Замахали мене ті батарейки, тому розробив холдер під баняки 21700 з вбудованою платою зарядки. Кого цікавить - залив на ДрукАрмію, звертайтесь, хлопці надрукують
Вже півтора року пройшло а ви ніяк роздуплитися з описом проблеми не можете! як спитали ,так вам і відповідають.
Під терміном "акумуляторні батарейки" за зичай мають на увазі Ni-Ca елементи, які вже мають нижчу напругу( 1,2 вольти) , а виріб розрахований на лужні, а ще краще літієві елементи, проте викидати кругленьку суму кожну ніч трохи жаба душить, ось і користуються альтернативою, яка не дуже то й підходить. Альтернатива є, постом вище)
Може у Вас в підрозділі ви розумієте про що йде мова ,але для єлектронщиків України та і всього світу це абракадабра і ахінея! Нема акумуляторних батарейок! Є батарейка і є акумулятор і це різні речі! З вашою термінологіею ніхто вам і не допоможе бо хрін його знае про що ви кажете. З того що я зрозумів -в приладі стоіть 6 батарейок АА і вам трема замінити їх на щось краще. Ось що можна зробити з мінімалиними переробками корпусу! Берем акумулятор 14500 1 шт він має розміри батарейки АА тільки виберіть акумулятор з найбільшою емністю. ще купляете DC-DC підвищуючий перетворювач він зробіть вам 9 вольт з акумулятора це фіксований DC-DC перетворювач,там нічого регулювати не потрібно,тільки перемичку правильно впаяти він дуже маленький і влізе замість батарейки включаете все по такій схемі І все, ви одержуете акумулятор на 9 вольт 800 ма розмір батарейки АА і ще залишиться багато місця. Можете включити паралельно декілька акумуляторів це збільшить емність. А для зарядки краще витягнути акум з приладу і вставити в таку зарядку але є інші варіанти
а хочете можете взяти плату зарядки ось таку,припаяти на віході провід з шайбами на них чіпляете магніт і все првцюе!
щоб менше переробляти корпус можна купити 5 заглушок вони за розмірами як батарейка АА Вставляете 1 акумулятор+5 заглушок тільки тоді треба знайти місце для DC-DC перетворювача.
Ні-ні, стабілізатор неможна, бо індикація заряду відображаеться на дисплеї самого прицілу, а так рівень зарядки буде постійним до самого моменту вимкнення, що може статися в самий непідходящій момент. Це поперше, а подруге- ємність у 800мА просто смішна, на пів години може вистачить)) На фото порівняння оригінального блоку ( ліворуч) і мого досить елегантного вирішення данної проблеми (праворуч)
все що можна зробити за Вашою схемою це два таких елементи послідовно та чотири заглушки, але знову ж таки дуже замала емність
По перше ! Давайте розмовляти на одній мові на якій розмовляють всі єлектронщики світу,а не на тій яка є у вас в підрозділі. Тоді Вас всі будуть розуміти. Нема стабілізатора! Є DC-DC перетворювач https://uk.wikipedia.org/wiki/DC-DC_перетворювач По друге! Щоб не було так смішно ,треба написати хоч якісь параметри данного девайсу. Ну як мінімум робоча напруга и робочий струм. бо я вмикаю Вангу і намагаюсь придумати ТТХ приладу. Хоч я ще півтора року тому написав що треба ТТХ. Якщо мануал втратили то зробіть фото батарейок (рідних) і батарейного відсіку. Щоб не придумувати те що і так є а сконцентрувати всю увагу на проблемі.
Забув сказати,ось в цій темі я переробив декілька ліхтарів під акумулятори. З неї брав фотки,можете переглянути https://reibert.info/threads/pererobljaemo-lixtari-z-batarejok-na-akumuljatori.1508577/
Я знову включаю Вангу. Якщо треба висока емність то включаємо 6 акумуляторів паралельно. Одержуемо 4800 ма . Але це тільки теоретично бо я Олдскул і паралельно акумулятори ніколи не включав.