Продам новий тепло-приціл з далекоміром 2850$ Луцьк На сайті читаю рідко, по всім питанням пишіть/дзвоніть по телефону або в месенджери 095 65 26 372 Аккумулятор в подарунок
Я ж запитав- офіціал? Неофіціал- 2700.але акум і там і там комплектом і планка швидкоз''єм також комплектом.немає тільки зарядного.хоча є можливість через павербанк. Вдалого продажу.
Я не буду зтверджувати,але багато приборів Ірей які ввезені з Европи ідуть без планок,за АКБ і зарядне я стверджувати не буду…А от коли немає планки то вже не гуд… ( хоча я вже начинаю сумніватись)))) може це вже наш Петро туди рило всунув…у нас же так не можуть….а тоді планки окремо продають)
Дана модель теплоприцілу завжди йде в однаковій, досить «багатій» комплектації- як і на фото. Оригінальний кронштейн- як для китайця- дуже якісний. Батарейка не йде, іноді її кладуть дилери- але це не проблема, бо вартість батареї 26650 200-250 гривень. Приціл, кронштейн, кабель, грілки-мішені. Зарядного там немає- ну це і зрозуміло, бо проста дешева та ємка батарея. За функціоналом- це кращий приціл з усіх, що існують на 384 матриці і кращий усіх, що є на ринку, ціною до 5000$
На мою думку Rico rl42 кращий по всіх параметрах, тільки один мінус це відсутність далекоміра, а по комплектації Geni Gl35R написано все вірно