Прошу модераторов тему не сносить , она не о политике , а о перемещении в пространстве и времени . Можно сказать , научная http://nabat.mk.ua/news/70105.html
????????? з відколи це крємльйовський карлик впливова людина світу? не я взагалі то розумію що гроші від мєдвєдчука треба відпрацьовуати але якось треба це робити красіво. а тут всьо якось похабно зшито білими нитками.
кстати а не кажется вам комрады что новый курс на СНГ это утка????, типо Янык начнет думать о таежном союзе а евросоюз обосрется и позабыв о Тимошенко подпишет все что угодно с Украиной??, лижбы мы в таежный не лезли!! ну типо того. Если че поправте!
Ша , ни слова о политике ! Мне все-таки интересно куда мог смыться глава государства на 3 дня . Предлагаю варианты : запил , украли зеленые человечки , надел плащ-невидимку , окунулся с головой в работу , переоделся в бомжа и пошел в народ ....
ваші слова та богові у вуха. бо щось мені ця совдепія v 2.0 дуже не до-вподоби.хоча тімошенко то не є важливий пункт, підзабила на це європа.
та яка це політіка? навєрнає пахітілі і прєдалі зємлє, сілєн он бил в палітікє но нє сєлєн в сєдлє(с) вкрали та підмінили.
Анекдот. Летят в самолете Путин и Назарбаев. Назарбаев спрашивает у Путина: -Владимир Владимирович, вот если наш самолет разобьется, какой народ будет больше всего горевать? Российский или казахский..? Украинский- -Почему? Потому что Януковича с нами нет...
Тогда разговор с самым влиятельным человеком мира затормозил евроинтеграцию. Это про Пупса? Наш вопросы порешал!У нашего ,шапка есть!Невидимка!
Історія України за останні роки, яка дещо пояснює чому все так. Тимошенко, підписує з газпромом просто неймовірну угоду, Україна купує газ за найвищою ціною(не забуваємо що ми країна жебрак нажаль), звіснож за відкати тій же леді Ю. Все нормально, бидло(тобто ми) платимо справно. Та от прийшов до влади Яник, дивится, що так народ ще ніхто не мав, своїх мізків нема, а грошей хочется. Юлю за грати, за тіж самі Харківські угоди. Росіяни бачуть що можно і не платити відкати, та кажуть Вітє, ти хто такий, давай до свіданія! Вітя і так і сяк, росіяни- ми домовлялися з леді Ю, та й з нею і будемо мати справу. Вітя ображений проросійский президент, робить неймовірне та повертає на захід , щоб втерти москалям носа.Це нонсенс, Янукович йде у європу, Ющ не зміг, а яник йде.Європа,Вітя, ти навіщю леді Ю посадив? У нас в Європі за таке не садять. Трохи відступ від темі-Питання, от ви менеджер по закупівлі якоїсь сировини на підприємстві, припустимо гайки, купували ви їх по 10 долярів кіло, та от вам запропонували купуватипо 100 долярів кіло з цієї сотні вам піде 30 долярів відкатом, ви погодились. Що з вами зробить власник підприємства коли дізнаєтся про таку аферу? Продовжемо про Україну. Вітя розуміє що обклали його з усіх боків, що сів він грати в карти не маючи козерів взагалі, от він і льотає то до москви то до брюселю....Вбиває більш за все в цій ситуації поведінка Тимошенко. Ця падлюка, яка постійно каже я за Україну все віддам, робить Україну та Українців заручниками своєї долі. Як биж вона насправді душею за Україну була, то пожертвувала собою не заміслюючись, чи визналаб себе винною(вище я розтлумачив дещо приземлено та на пальцях, але їй є за що сидіти) чи просто вдавиласяб на камеру, щоб нарешті вже Україна та Українці потрапили до того ЄС. Але ж ні, їй плювати на Україну.....А яник тим часом не знає комуж нас нарешті продати, от льотає то туди то сюди.....Мені цікаво чого це Європа так переймаєтся долею шахрайки? Відверто кажучи, я за вступ до ЄС, але дуже погано що в ЄС не дозволяють вішати зрадників батьківщини...гадаю що 500-1000 шибинець зібрати то не проблема для 47 мільонів Українців.
А чо вышло ???? Вышло "ЧО" на три дня из реальности... а так ни чо ..... все нормалек ... жаль шо "ЧО" вышло на такой малый срок
так мо його дійсно того. підмінили. і справжній хвйодарич(с) десь у льосі сидить та проливаючи гірки сльйози чекає коли його визволять. а ніхто не прийде, ніхто незнає. так сердега і сконає на чужині. а такий кумедний був дядько, та хоробрий ані яєчка не злякався, ані вінка, ані дверей.
сайт похоже с настоящими новостями мало связан ...вот бред наркомана... новость из будущего там еще много чего написано http://nabat.mk.ua/news/69842.html