Всім доброго здоров"я! Є в наявності лист текстоліту 2,5м. * 1м., товщина 3мм. Що цікавого з нього можна зробити? Розглядаю поки варіант - здати в прийомку, як брухт. порізати на менші дощечки під різні потреби!? Текстоліт родом із СССР )) Що порадите?
Закр1пити на поверхн1 столу в майстерн1,гарний ст1л вийте, буде добре р1зати скло 1 т.п. Решту можна використати для крп1плення електроприлад1в … Або як говорить камрад Shahray на базар . З пов.
Якщо ми обоє з Лемберга і ви зможете зробити само вивіз!? Тре зважити, 1 кг текстоліту приблизно 50грн. на базарі. Планував порізати на 3 частини щоб було легше транспортувати.
Дививя скiльки коштуе текстолiт та здивувався!!!За кiло листового текстолiту рiзноi товщини викладить будь ласка приблизно 260 грн. !!!Менi треба було декiлька шматкiв товщиною 20 мм.,але купувати лист розмiром 2×1 метра менi було не потрiбне.... Текстолiт використовують для ел.приладiв,або для того,щоб щось збудувати корпусне. То вам вирiшувати,що робити з цим багатством!)
Звичайно можливо, товщина тої що між частинами карба вбивають перетяжками, під основу бажано в два рази товщу. Я його ще трохи підлякаю щотреба щось там пиляти-сверлити і віддасть задарма.
Задурно - охочі найдуться. Цілим листом до прийомки незручно, та й змоги немає, транспортувати. Тому і тему створив, щоб порізати на якісь затребувані цікавинки але без складної геометрії.
Прекрастная поверхность для слесарного верстака, если кто помнит- на настояшем верстаке-основа была деревянная,а поверх металл 2мм. У самого такой верстак-сказка для слесарных работ. Ну и ранее крепили на листах 400х200 электросчётчики и пробки. модно использовать как основку для крепления компрессора.
я вам відкрию страшенну таємницю. найліпше текстоліт, гетинакс, оргскло різати різаком, і шуму менше і пилюки теж. отже відібрати болгарку, хоч яб і невідмовився від невеличкої болгарки, то не вихід.
яка черстав ви все ж таки людина. і не шкода вам тих хто живе по сусідству. ви колись чули який звук видає такий стіл коли по ньому добряче гепнуть? я чув, і не просто чув а гепнув. на виробництві де я працював були столи з алюнінієвого листа 10мм. покриті зверху ше таким шаром гетінкасу. і от у другу зміну я зайшов на участок до себе де стояли ті столи і гепнув по столу молотком який там лежав. людина яка сиділа спиною до столів за свердлильним верстатом від того звуку підскочила вище за верстат, з переляку. ну потім мені прийшлось увертатись від важучої залізяки яка полетіла в мене, а потім ми з тією людиною пояснювали черговому по виробництву що ми нічого не взривали та не стреляли а просто гепнули по столі. луна була гарна, на увесь корпус))))) і було потім що згадувати. отакоєот. а ви кажете доміно.