Доброго дня всім! Як і багато хто теж вирішив спитати поради у товариства на рахунок вибору детектора! Подобаються мені два прибори,і відповідно проходять по моєму бюджету,це Фішер Ф70 з докомплектацією його катушкою орієнтовно НЕЛ Хантер,або Текнетікс Т2 з рідною катушкою! Ходжу в основному по старині! Підажіть будь-ласка хто знає або мав змогу користуватися цими приборами-між ними різниця тільки в зовнішньому вигляді і особливостях меню,чи є щось таке глобальне що робить Т2 трохи дорожчим-можливо інший процесор чи ще щось надважливе?? Читав відгуки камрадів які говорять що Ф70 по глибині такий самий як і Ф75,тоді чому він наскільки дешевший?? Ще додам-спочатку схилявся до Т2,але потім набачив Ф70 і привабила його надійніша конструкція штанги,які в Т2 і Ф75 бувають проблемою,а також що керування прибору кнопочне,що теж більш надійно ніж курок і триггер у Т2,от і стою на роздоріжжі!!! Загалом буду радий всьому що підкажете !!!
Т-2 вещь,но уже есть поинтересней приборы за эту цену..Тут на любителя..Я например дисплеи вообще не признаю.удобно конечно,но они энергию жрут,...Текнетікс не плохие приборы так как и Фишеры,но я пока остановился на ХР...
Зимой продал Терочку-705 с набором катух(перепробывал всякие).На коп хожу как на роботу. Долго стоял перед выбором Ф-75 или Дэус. Предпочел Ф-75. Мой совет-время переходить с дешевых на дорогие поэтапно-нету. Берите сразу такой апарат, что-бы через полгода не хотелось опять менять.ВРЕМЯ-ДЕНЬГИ. Каждый апарат стоит своих денег-в этом я убедился лично сам.
присмотритесь к т2се он стоит как обычный ф75 плюс дополнительная катушка. плюс две дополнительных программы. если не нужна маленькая катушка я думаю продадите её бес проблем. по настройкам детектор довольно простой. в освоении я думаю проблем не будет. в любом случае выбирайте то что больше нравится.
Рекомендую присмотреться к Вайтсам - сейчас можно найти XLT за 3500 грн, а по чуйке и дискриму он уж точно не хуже Фишера 75. Да и конструктив надежней.