Мав неуважність купити в нього МГ34. В тем продажу він пише "продам схп мг 34 под натовский патрон автоматика работает нормально по схеме холостого мгшного ствола,пулемет бодрый коп", а виявилось те що працює "нормально" на ж першому пострілі, автоматично розсипається затвор. Причина проста- "бодрий" МЕРТВИЙ коп. Далі ще краще- ствол ПОВНИЙ кримінал!!! Жодного штіфта! Засунь пулю, і хоть раз, але стрельне як положено... Я то заштіфтував, роки не з жопи, але сам собі задаю питання- а воно мені на!? В лічці запропонував йому забрать його назад, але хоть і прочитан мій пост, у відповідь 5 день тиші... Як панству не вистачить мого слова, можу виложить чи фото чи відео. Я то розумію шо попав, але йому серед нас не місце! http://reibert.info/threads/схп-мг-34.433648/
От що написав мені Шампань: В лічці каже що на кінці була шайба, тому пройшов на доки. А він пламегас відкрутив та викинув. Доречі, Шампань, підключіть мене до вашої з ним лічки.
Ось із лічної переписки, пишу я- В принципі по копу. те і ожидав. "Не ожидав те що ні одного разу 2 патрона не стрельнуло, все по одному, хотя в темі написано що автоматіка работає нормально. друге що не ожидав- ствол без жодного штіфта. Нормальні нарізи. Пулю до "калібри" заряжай. Короче повний кримінал! Як це поясниш!?" Він відповідає- "Пружина имеет две части с помощью этого куска и регулируют работу ,в зависимости от типа патрона, по поводу ствола была заглушка с отверстием я её снял что было удобней чистить по стараюсь её найти и переправить вам,да если интересно есть на него ,,ммг,,ствола могу отдать его он мне не к чему.а так аппарат капризный на латуневых патронах работает надежней чем на пластиковых" Короче під пламєгасом була не приварена шайба, а далі до патрона хромовані нарізи...
Ось у чому річ. Нема жикльору, який робить тиск у стволі. Тому автоматика й не працює. Залишається питання щодо продажу без шайби, продажу некондиції (бо кулемет за відсутності шайби не працює) і щодо нарізів. Шампань, з екстрактором розібрались?
Відео зняв. Не зняв тільки нарізи в стволі, тому що коли їх побачив, зразу на зрізі наварив бульку, та вварив штіфт- щоб не ризикувати. А "нормальна" робота на відео- І стрільба-