СХП с браком: стреляет одиночными. По докам порядок. Как сделать очередями?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем EduExplorer89, 5 лис 2024.

1. EduExplorer89

EduExplorer89 Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    19
    Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Київ
    Добрый день! Вот столкнулся с проблемой: есть в продаже ППШ СХП на руках, по докам всё норм, все номера совпадают, но стреляет одиночными. Как сделать очередями? Я не физик или оружейник, есть ли смысл брать?

pilot44 та akms1974 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Підвищуюча планка Пікатінні Bast armament, розроблена як додаткова для планки кулемета ПКМ, може вик...
      8400 грн.
    2. (в наявності 11 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      815 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Комплект механических складных прицелов! Материал алюминий! фиксация поправок жосткая (случайно не с...
      3800 грн.
    4. (в наявності 50 шт.)
      Спарювач для магазинів - нескладне пристосування, що дозволяє скріпити між собою 2 магазини. Подібни...
      250 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1200 грн.
  3. FaetonZP

FaetonZP Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Адреса:
    Zaporizzya
    Вітаю. Як саме він стріляє одиночним,? Наколює капсюль постріл і гільза лишається у патронніку?
    Тут скоріш за все продавець злукавив. Я думаю що патроннік в раковинах, тому при спробі доведення до автоматичного вогню гільзи буде дути і клинити. І рама з середини с затвором якщо побиті часом, теж працювати не буде.
    Якщо я помиляюсь і з патронніком все гут і рама зсередини с корпусом затвору не поїдена іржею, то або підбирається жиелер, або гра зі щтіфтами і все буде працювати.
    Або заміна стаолика на новоробний, єбля с заваркою і вишліфовкою рами с затвором і теж можна довести до роботи.

akms1974, SergAF та EduExplorer89 подобається це.