Бажаю міцного здоров’я! Допоможіть будь ласка з оцінкою даних СХП. Лежать вдома, користуватись не маю змоги, оскільки виконую бойові задачі по захисту країни. Проходів вже давно не бачив, яка реальна ціна на сьогодні? Куплялися тут на форумі незадовго до початку повномасштабного вторгнення. Обидва предмети в гарному стані, нарікань щодо роботи немає. Тепер окремо по кожному предмету: 1) ПМ Р-411 Гарний стан, настріл близько 40 патронів рідного калібру. В комплекті рідна коробка, документ з заводу, чорне пластикове руків’я. 2) ТТ-ТВ Гарний стан, працює штатно без нарікань. Настріл 50 патронів. В комплекті документ заводу Ерма-Інтер, є також коробка, но вона трохи підгулявша. Всім дякую за допомогу, скорішої перемоги!
Останній МР-411 що зустрічав не так давно, з фрезерованим затвором був проданий з аукціону за 30000грн.
Дякую за відповідь. Цікавлять інші думки, особливо стосовно ТТ. До відомих всім подій тяжко було знайти, тому цікавить який попит і ціна будуть зараз. З повагою.
Нажаль не вдома, а жінка не розбере… Внутрішні частини без втручань, пістолети доглядались та змащувались після кожних стрільб.
Ціна якраз і залежить від внутрішніх деактивів. У МР-411 затвори були литі дешевші, а фрезеровані дорожче. По ТТ також стан кілець в затворі теж впливає на ціну...
Розумію, що все залежить від деталей, але наразі це всі фото, що є. Дякую за посилання, але зважаючи на зовнішні фактори та платежоспрможність, цікавить приблизний діапазон цін на сьогоднішній день.
Приветствую. Мой вам совет, если нету острой нужды в деньгах и нету возможности сделать доп.фото, тогда пусть лучше лежит. Есть ведь не просит. С уважением к вам и другим участникам форума.
Ну ось тиждень тому вперше за довгий час побачив в продажу на Промі за більш, ніж 40 000. Це єдиний прохід за останній час, який я зміг знайти.
А смысл лежать? Если принимают закон об оружии (а таки вынудят я думаю, не только же травку и геев от запада брать) то травматы, схп, ммг в один миг пыль. Я бы продавал. В той же ОРДЛО легализовали любое нарезное (и короткоствол), так как был единственный выход с таким количеством нелегального на руках. Но решать конечно вам, имхо - есть риск потерять и то, что можно выручить сейчас
Тоже верно, вопрос времени. В том и дело, чтобы иметь представление о диапазоне цены, поскольку отдавать вполне нормальные СХП за символические суммы желания нет. ТТ в январе 2022 года мне обошёлся в 700$. А вот стоит ли он таких денег сейчас - это уже другой вопрос. Если к предметам будет интерес, то я всегда открыт к диалогу.
Ну если вы рассматриваете как вложение или актив - то очень рисковый, и с ухудшением экономической ситуации (что несомненно по-моему) спрос и цена будут только падать
Нет, покупались предметы для себя в коллекцию. В нынешнее время потребности в них нет, более того государство выдало боевой пистолет. Всем спасибо за участие в оценке. С уважением.