Східняки в УПА

Тема у розділі 'Національні партизанські формування', створена користувачем Vadimka_StePan, 10 лис 2024.

1. Vadimka_StePan

Vadimka_StePan Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Kiev
    Я б хотів дізнатися як в УПА відносилися до східняків, тобто до людей з східних регіонів України, бо часто натрапляюсь на документи де з східняків знущаються упівці і завжди щось з ними роблять.
    Хочу що б хтось мені детально пояснив цю тему.

1. Німецький поясний ремінь. Непоганий колекційний зразок, але в легкому “тюнінгу” :) Що це - сказати в...
      5000 грн.
    2. Пряга RAD Reichsarbeitsdienst Koppelschloss für Mannschaften. III.Reich. Имперская трудовая служба....
      9000 грн.
    3. Распродаж коллекции . Кожа мягкая , крепкая . Длина ремня = 1 метр 8 см . Пряжка бронзовая . Лично с...
      400 грн.
    4. (в наявності 5 шт.)
      Поясной ремень солдата американской армии М36. Поставлялся в СССР по ленд-лизу. Б/у, загрязнение пол...
      230 грн.
    5. Ремінь моделі Р37 Клеймо на 1944р. Довжина 102см Форнітура латунь. Країна не відома,пошиття ременя н...
      800 грн.
  2. Opri_ori

Opri_ori Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    97
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    283
    Повідомлення:
    635
    Адреса:
    РЕЙХ
    Новий вид гойдалок? Гарно ставились якщо вони були на правильному боці. Питання-відповідь

3. Vadimka_StePan

Vadimka_StePan Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Kiev
    upload_2024-11-10_18-12-59.png upload_2024-11-10_18-13-30.png upload_2024-11-10_18-13-52.png
    Начебто з цієї книги
    Вот я і хотів що б ви щось сказали по цьому

4. Vadimka_StePan

Vadimka_StePan Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Kiev
    ну так що?