Продам власну гвинтівку СВТ-40 1940-го року випуску у калібрі 7,62х54. Гвинтівка одна з перших партій випуску моделі 1940-го року. Брав у людини, яка купила її з консервації та у якої вона просто стояла в сейфі. Мій настріл дві пачки патронів. Ніякі внесення у конструкцію та "колхоз" не проводились. Виключно історична та добре працююча реліквія. Кучність по МОА не перевіряв, та й не було для мене потреби у цьому. Продається у комісійному відділі збройового магазину "Торгівельний дім зброї" у м.Дніпро. Ціна 48 000 грн.
Вітаю. Цікавить стан каналу стовбура: Реальний калібр?стан нарізів?стан лічини затвору? Сзовні карабін до продажу підготований....а що в середині?
Вітання! Якщо маєте можливість, можете особисто переглянути її в вищезазначеному магазині в Дніпрі. Нарізи в чудовому стані. Перевіряли бороскопом в магазині «Корвус». Відео, на жаль, немає. Як мені сказали після огляду, то конкретно ця гвинтівка скоріш за все, так і не застосовувалась у бойових діях, а можливо була десь у тилу, тому вона в ідеальному колекційному стані як ззовні так і зсередини та готова до практичного застосування. Гвинтівка спеціально до продажу не готувалась та була завжди доглянута. Яку Ви на фото бачите, таку дістав з сейфа, сфотографував та передав на продаж у комісійний магазин.