Добрый вечер подскажите по цене данного свистка, сделан из латуни покрыт никелем,заранее всем спасибо.
По фото разницу увидели? По вашей ссылке там на дудке клеймо.такие дудки выпускались многими странами..без клейма привязать к стране проблематично.800+/-гривен..
Ну по моей ссылке ту что я скинул вам , продано два свистка кригсмарин 1 свисток с клеймом 70 евро , хоть если глянуть на исполнение надписи то это не похоже на клеймо , а больше похоже на гравировку на бормашине, и второй свисток без клейма был продан за 45 евро ,так что ваша оценка не соответствует реальности, ещё хочу сказать что мой свисток был приобретен в Германии.
Спираюсь саме на це посилання по даній дудці. Гребінь або як ще називають "кіль" на кульці короткий, не до самого верху. Mil Tek- овські або сучасні майже до самого верху.
Ну якщо ви збільшити сторінку ту що ви скинули з книжки,, коротке описання по руководства свистком боцмана ,,там де малюнок свистка , то побачити що той гребень (кіль) на який ви вказуєте, точно такий же по довжині як і в мене та точно такий же що на посиланні що я скинув, та в книзі на яку ви спираєтесь іде мова про інструкції користування свистком боцмана і все, не якіх описаній про якісь норми по виконання в пропорції гребня, ще хочу додати що ті фото клейма що ви скинули з свастикою, не було і на фото в тому посиланні що я скинув там де свисток за 70 евро, на якому вигравіювано напис ,який ви придбали, та той що за 45 евро без клейма.З повагою
На фото свисток той що на посиланні що я скидав ,що ви придбали за 70 евро , то в нього практично не має гребня трошки знизу, але в книзі яку ви скинули, та на яку ви спираєтесь ,на фото гребень присутній практично по усій кулі,також на вашому свистку не має ніякого клейма лише гравіювання , також другий свисток в темі яку я скидав ,який був проданий як крігсмарін за 45 евро , має теж гребеню практично по всій кулі.З повагою
Хоч дивлячись на фото з книги, та друге фото з моряком що ви надали , припускаю що обидва варіанта виконання боцманских свистків крігсмарін могли існувати в ті часи.З повагою
Другий свисток це з зовсім іншої парафії. Теж такий маю. В книзі замітьте там гербінь не так виступає.В сучасних він великий. І ще одне.Я багато часу рився в неті по цій дудці по різних аукціонах.Так от з таким великим гребенем їх зустрічається досить багато ,явно міл тековські хоча вказують що на війну,а от з коротким рідкість,одиниці.Це теж про щось та й говорить.З клеймом крігсмаріне я зустрічав лиш один раз на москальському сайті і думаю що то була підробка.Бо більше мені не зустрічалось ні де.
Ну на фото в книзі що ви скинули він такий я в мене, та гребень не більше чим того другого що з вашим продавався як крігсмарін и був проданий за 45 евро.
https://kriegsmarine-shop.de/en/p/boatswainwhistle-of-the-8th-u-boat-flotilla-danzig 100 відсоткове фуфло.
Не порівнюйте свій з свистком за 45 євро. Це зовсім інша модель свистка.Це як порівнювати жигуля і москича...
Я рівняю свій з вашою світлиною в наставлені по користуванню свистком крігсмарін на яку ви спирались кажучи що оригінал повинен. бути таким , та бачу що вони однаковий з моїм.
А як ви самі вважаєте..,міг би ВАШ свисток так кошерно виглядати за 86/90 рочків свого існування на цьому світі..?,сумніваюсь, вам не дарма вказали як виглядає репліка Mil-Tec, отож бо й воно, припиніть впоратися лобом до останнього котрого не існує..
Запальничка то інша тема,а свисток міг таки бути Mil-Tec,все одне Германія, а міг з Польщі потрапити до Баварії..,прив'язати його до кригсмарине не вийде,він міг бути у боцманів флоту не маючого нікого відновлення до кригс,це недоказово..
Виходячи з того що ви написали , то ви намагаєтесь доказати, що самі кажете що довести не можливо,то як що це так, яким чином визначили що ті два свистка в тому посиланні що напочатку я скидав що були продані за 70 евро та 45 евро відносяться до крігсмарін?