Всім доброго! Камради, то просто піз..єц, шо я сьогодні викопав... Ящик був закопаний під здоровенним дубом, десь на 0.7 м. Я думав каска, але як викопав то малость о....їв, а як відкрив то взагалі очі квадратові зробилися. Хто заходить в мою тему https://reibert.info/threads/majn-kop.781375/page-2 то бачив викопаний мною минулої неділі тубус, в ящику матеріали того ж змісту що і в тубусі але хто ж знав... Коротше, все що я поки встиг зрозуміти: в ящику релігійна література свідків єгови, брошури, проповіді, і таке інше, українською і польською мовами, передрукована в Лодзі з американського видання в Брукліні під час ДСВ, або відразу по її завершенню, до слова ті папери в досить доброму стані, ящик був файно зроблений і в нього не затікала вода, з мінусів то купа червоних мурах, які там жили))) До речі недалеко від того дуба я знайшов 2 гнилі газбаки, в них також були ті брошури, коротше день видався насиченим, решту сьогоднішніх знахідок викладаю в себе в темі. Ну, що скажете?
(пошепки) той шо сємками біля синагого торгує, хто ж іще, так шо долярів ніц не лишилось, одні тілько папірці, от я і збираю що є, вам він звісно не признається, ясна річ
Харя Крішни, камради! Перебрав я значить ту макулатуру, забавні єсть моменти, якщо комусь цікаво... навіть без австрійського художника не обійшлось)
Бачив багатих і крепко багатих, так от, крепко багатих мені не треба, бо ті хитро..опі сильно, а багатим втюхати можна було б)))