Добрий вечір. Шановні колеги продам сумки від протигазу виробництва ссср. Сумка реально крепка і як раз підходить для копа для знахідок. В мене така сумка уже 2 роки хожу і вона реально не порвалася так потрьопана звичайно але не порвалася. Ремінь на сумці регулюїться і підходить для всіх і великих і малих. Сумки нові не б\у. Ціна символічна 13 гривень. Відправка за рахунок покупця любим підходящим способом якщо в вашому місті є делівері то можу відправити дорога реально найдешевша приблизно 13 гривень +-. Резерв в темі запитання будь ласка задавайте через приватні повідомлення. З повагою
Доброго вечора. Резерв на 2 сумки за вами. Всі сумки нові складського збереження. В наявності маю багато. З повагою
Добрый день. Укажите пожалуйста размеры сумки или укажите войдет ли в нее армейский котелок СССР хочу под него переделать. Отправляете ли укрпочтой. Предварительно бронь на 2 шт.
в продажі є точно такі самі сумки тільки стірані бо вони в ящику замокли я їх постірав. Ціна стіраних сумок 10 гривень за одну ціна не стіраних а складськіх сумок 13 гривень за 1 сумку.
При покупці 10 штук стіраних ціна по 10гр. за 1шт. а 10 нових сумок будуть коштувати 130гр. З повагою