1. 33 x 23 x 11 см. 2. 100% бавовна (якість-армійський брезент посилений) 3. Ширина ремня - 5 см., регулюється 4. Наявні кріплення під переноску «Ранець» 5. Три відділення + таємне 6. Посилені кріплення 7. Зовнішня частина має пристосування MOLLE для навішування додаткового спорядження Ціна - 800 грн.
Это Кampftasche groß или, другое название, пятидневная сухарная сумка. Друже, честно: эта сумка не стоит таких денег, по крайней мере, на данный момент времени.
Дякую за інформацію, відповідь. Якщо можливо, розтлумачте, що значить " пятидневная сухарная", бо коли я її шукав, то задавав-Сумка армії BW. До речі-на Україні її немає в наявності з літа 2012, мені везли з складів Бундесу. Щодо ціни - повірте, вона того варта - це сумка на все життя.
Приветствую! Есть еще просто сухарная сумка - kampftasche. В сочетании с РПС того периода - koppeltragesystem эти две сумки свободно несут всё, чнто мне бывает нужно в двух-трехдневном выходе в лес
Вітаю. Для походів у мене - гірський рюкзак єгерів. Моя сумка армії BW -на кожен день. Не буду сперечатися - Ваша сухарка класна(та значно дешевша моєї), була мені купа пропозицій з інтернетмагазинів, але до душі, всеж, моя.
Вы немного не поняли. Kampftasche и kampftasche groß — сумки из одного комплекта снаряжения. Если интересно, почитайте http://forum.guns.ru/forum_light_message/92/367240.html