Я не знаю що в цих дітей в голові. "Обрадував" маму, тата всіх близьких... Не пив, не курив, наркотою не балувався....
Останнє кохання. Пізно. Зазвичай у 13 років таке буває. Статистика каже,що кожен,кого витягли з петлі-майже 100 відсотків спробу суїциду повторює. Спеціалісти стверджують-потрібна допомога психіатра .
Я сам не знімав, але був свідком випадку, коли 60+ річна жінка у петлю на новий рік полізла. Діточки довбойоби довели..
В мене сусід запиячив і повісився колись. Малий я тоді був. Він підвал знімав у нас в будинку. З дружиною розійшовся, з роботою щось пішло не так і ще купа проблем. Він ще мені перший макет корабля незадовго до суїциду подарував. Робив його і так не доробив. Просто інтерес миттєво втратив до всього.
Це просто жах. В черепну коробку, нинішній молоді навіть страшно зазирати... Але всерівно, я думаю це лише початок.... Зараз почне виникати купа всіляких синдромів. Як в молодих, так і в старих.
Я колись зранку перед роботою вийшов покурити на балкон (пожежний,загального користування),а там сусід мій висить.. Коли був підлітком,у друга повісилися батько та матір з різницею в 3 роки. ....... Не люблять деякі люди вирішувати проблеми, думають простіше закінчити життя самогубством. Вважаю,що тільки той хто нас створив вправі вирішувати забирати нас з цього світу чи ні.
А я редко когда раньше 11 часов захожу в сеть. Порой и после 12-ти. Сегодня исключение с самого утра зашёл.
Колись товариш повісився, сидячи. Посварився з дівчиною. Ніхто повірити не міг, Юрца знали всі, і він в петлю міг загнати, але що б сам... Зараз такого буде багато, безвихідь, страх.
20 років. Як для мене це ще дитина. Ну кохання, може,??? Але як спортити життя батькам, рідним і братику 9 річному?
Слабкість... А винна буде війна, хуйло що її почав, Зеленський що закрив кордон, відсутність роботи, відмова у прийнятті до ЗСУ і взагалі будь хто, і будь що. Тільки ніхто з цих суіцидників не признается сам собі у власній слабкості. Напевно це найвищий рівень мужності знайти причину у собі...
Та нет, я в Украине. Там у меня жить не где. Писал про это. И продаю свои вещи тут в разделе продаж и на Виолити. И отправка с Украины в Украину от меня, и перевод на Моно банк. И номер украинский. Все знают где я. Там лишь держу часть своих винтажных вещей.
Так я всегда писал что в Украине, и гражданства иной страны у меня еще нет. И что принципиально не буду до конца войны покидать страну не смотря на то, что я комисирован. Максимум вещи поехать забрать и тут продать.
А мне таких не жалко! Однозначно писькострадалец. Не такое большое потрясение что бы из за дквушек вешаться. Все мы с вами как минимум 3 раза с девушками расставались,и ничего вот мы здесь собрались и ничего с нами не случилось И не зря их, тех кто выжил ставят в дурдоме на учет. Не просто помощь психиатора а в дурке на учете состоит. Не выдают им права и оружие. Если хоть чуть чуть верующий,должен знать что это большой грех. Их на кладбище не хоронят. А вы не сказали,он живой остался или все таки повесился?