Можливо хто підскаже чи можна купити стволик з внутрішнім діаметром не 4,5 а 4,4 чи 4,3 мм?Йде боротьба за компресію і чи це цього варто.
Доброго вечора. Ствол з діаметром 4.4 в теорії можливо знайти , а на приктиці дуже складно. Вони траплялись на Зулях. А от 4.3 серійно ніде не траплялися. Це так для інформації. А тепер питання до вас, що таке боротьба за компресію?
Мав справу з страйкбольними приводами,так в них є стволи від 6,08 мм до 6,01.Тому коли тюнять привід стараються ставити стволики з меньшим калібром,до прикладу 6,01,що знижує можливість витоку повітря між шаром і стінкою ствола.Думав в пневмата можна зробити схоже,але виявляється що помиляюсь.
Можливий, і конструктивно він буде, частина газу штовхає шар, частина уходить в магазин. На пневматах (байкалах) , частково цей косяк допомагав вирішити пропил на шахті подавала під ричажок подавача. Під час пострілу, флажок падав на пропіл і стопорився. На практиці приріст був, але не завжди схема працювала, на одних 654 працювала, на інших ні. І в принципі, питання треба розглядати глибше. Що у вас за прівод? Грін газ, звичайний аег, чи СО2, який механізм подавання шарів? Я на 110 пружині на аксу від лцт знімав 138 м/с. Це потолок з того над чим експериментував, а часу над цим провів багато.
В мене пневматичний пістолет на СО 2,Стараюсь завтулити шахту,бо там зазор як в "старшої дружки на весіллі",о туди і втікає частина газу.
Купив заготовку ствола з зовнішнім діаметром 8 мм,внутрішній приблизно 4,57.Завтулив шахту-всерівно повітря проскакує.Вставляю кусок паперу між магазином і резинкою ствола-не качнеш,значить таки втікає в шахту.Буду думати ще.