Вітаю усіх. Допоможіть оцінити велику ступку з товкачем. Висота 17 см, діаметр 20 см (по верху). Без сколів та тріщин. Дякую
Ви то написали. Але на фото іньша ситуація. Дефекти є. І достатньо. Але залежить від покупця. Як для мене, то я б на них не звертав уваги. На дефекти. Але є коллекціонери посуду, які скоріш пройдуть мимо. Я оцінив її тільки зі своєї точки зору. Сам хотів купити ось два дні тому дві речі патріотики ПМВ. 70 евро за пару. Але людина випередила мене буквально на хвилину. Поки я фото роздивлявся. Тому кожному своє.
Павутина наприклад. Маленький скол на пестику. Для мене то не великі дефекти. А є люди що вважають на них.
Ніяких сколів на пестику немає !!! А так звана «павутина» це кракелюр антикварного фарфара! І близько Не являється дефектом , а ознакою автентичності предмета. По 50 євро готовий сам купити декілька таких предметів у такому стані... дам навіть більше)) Дякую за діалог.
Вы можете хоть в два раза больше дать. Я вам написал цену на патриотику. В таком состоянии. Продавайте за 100. За 150. Это ваше дело.
Це не порцеляна, а фаянс.раз є паутина. Яку Ви називаєте кракелюром. На живопису про кракелюр чув. Те, що для керамічних предметів кракелюр - це добре, чую в-перше. ))) Можливо, для китайської чи європейської середньовічної порцеляни це гуд. Але для столітнього предмета вряд чи добавить ціну.