Стрільба з АР10 кулеметними набоями

Тема у розділі 'Військово-технічна інформація', створена користувачем Hutsul Mo, 26 чер 2023.

1. Hutsul Mo

Hutsul Mo Schütze

Повідомлення:
    12
    Адреса:
    Україна
    Друзі, маю питання стосовно стрільби з АР10 кулеметними набоями. Почну з далеку. У мене Ruger Sfar з 20-м стволом. Як і у всіх юзерів 308-го калібру, - основною проблемою лишається наявність БК. При цьому є можливість використовувати для роботи кулеметні набої того ж таки калібру з шведського кулемету КСП, або МГ. Снайпери використовують такі із кулею сталевого кольору (бо очевидно, що є й інші) на своїх казенних апаратах і порадили це робити й мені. Розумію, що балістика кулі у цьому випадкові буде геть іншою, але зараз мова не про це. Мене цікавить, чи може робота з такими набоями повпливати, наприклад, на екстрактор чи той таки ствол. Можливо хтось мав уже такий досвід. Буду вдячний за ваші відповіді

2. Цікаві лоти

1. Раніше не зустрічав таких плат під корпусом. Спеціально не виймав для того хто шарить в них. Зазвича...
      5500 грн.
    2. Технологія антен 8 Array CRPA розроблена в компактній формі для TUALAJ 8200 із вбудованим цифровим б...
      22500 грн.
    3. Комплект сервоприводів з кріпленнями від Шахеда. В гарному стані. Не горіли. Механіка вся працює. Кі...
      4000 грн.
    4. Supercam s350 з одним крилом, комплектний, нічого з нього не доставали окрім трекера.
      100000 грн.
    5. Продам трофейный мотор, состояние замечательное.
      45000 грн.
  3. Hetzer 88

Hetzer 88 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    122
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    284
    Повідомлення:
    2.227
    Адреса:
    Припять
    Что помешает винтовке в 308 калибре стрелять патронами 308-го калибра?

A10A та kripers338 подобається це.
  4. veritas_supreme

veritas_supreme Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    287
    Гуманітарки багато у вигляді M118LR , але при потребі можете й кулеметними працювати . В 7.62х51NATO тиск менший як в .308 Win.

Hutsul Mo та Hetzer 88 подобається це.
  5. Валентин Левшин

Валентин Левшин Schütze

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    207
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    437
    Повідомлення:
    6
    Доброго дня.
    Так можно працювати. Єдине те що сталеві трохи зменьшують ресурс ствола, але не суттєво. Тресера не використовуйте, вижигають ствол та швидко забруднюють. Коли будете пристрілювати кулеметний набой, використовуйте дистанцію 200-300м. На 100м він менш стабільний

Hutsul Mo подобається це.
  6. Hutsul Mo

Hutsul Mo Schütze

Повідомлення:
    12
    Адреса:
    Україна
    Відсутність цього набою в районі Бахмуту

7. Hetzer 88

Hetzer 88 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    122
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    284
    Повідомлення:
    2.227
    Адреса:
    Припять
    Не стоит 308 разделять с 7.62х51. Из того что я видел из района Бахмута - патроны М80 на гильзе Lake City. Вы можете конечно пренебрежительно называть их «пулеметными» за то что они снаряжены в ленту, но по факту многие аналогичные патроны (с пулей 147-150 гр) на гражданском рынке будут худшего качества. Про стальную оболочку с тонким омеднением, как это принято в советских армейских патронах, у амеров не бывает, потому ничего плохого винтовке они даже теоретически не сделают. Потому стреляйте на здоровье и не паранойтесь.

Endy Alex, Maxximum_77, A10A та ще 1-му подобається це.