Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Strider SNG Performance Digicamo Magnacut Ніж новий, оригінал, повний комплект Деякі ножі створені, щоб різати, а інші — щоб дивуватись. Strider SnG Digicamo MagnaCut — саме з тих, що роблять обидва. Його лезо 89 мм зі сталі MagnaCut — як лезо скульптора, точне і витончене. Цифровий камуфляж (діджітал камо) на руківʼї з титану, та на лезі виглядає як картина сучасного мистецтва в мініатюрі. Титановий фрейм додає йому промислової аристократичності, а кожен рух клинка — це плавність, як у швейцарського годинника. Strider Knives — не просто бренд, це клан майстрів, що створюють інструменти для тих, хто розуміє різницю між “гарно виглядає” і “ідеально працює”. Моя думка - цей ніж — як колекційна річ, яку хочеться передати у спадок. Загальна довжина: 216 мм; Довжина леза: 89 мм; Товщина клинку: 5 мм; Механізм відкриття, замок: Frame Lock; Сталь: CPM-MagnaCut; Покриття леза: DigiCamo; Матеріал руків’я: Титан; Вага: 150 г. Країна походження: США Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Вартість: 1000$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд Віктора Мацикура на цей ніж на YouTube Ножі в наявності: Microtech Ludt Merlot DLC Signature Series Microtech MSI Carbon Fiber Satin Signature Series Zero Tolerance 0470 Sinkevich Microtech/Bastinelli Creations 215-7S Signature Series Feather Heretic Wraith Blizzard Battle Black Magnacut Spyderco Slysz Bowie Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Koenig Arius Gen 4 SPK Lamia Nature Grip Arno Bernard iMamba Hinderer XM-18 S45VN Slicer Non Flipper, Hinderer Tool, Титанова накладка Kasfly Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander