Страхование гражданской ответственности владельцев оружия

Тема у розділі 'Українська асоціація власників зброї', створена користувачем BogdanMoor, 11 чер 2023.

1. BogdanMoor

BogdanMoor Oberschütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Dnepropetrovsk
    Уважаемые коллеги, подскажите, пожалуйста, где в Днепре можно купить полис Страхования гражданской ответственности владельцев оружия, для получения разрешения на приобретение, хранение и пр.....
    Заранее благодарен

1. Становится идеально на автомат АК-12. Не люфтит
      5500 грн.
    2. Затвор , б/в , з моделі ТОЗ- 8 (широкий зуб викидача). Мех. чистка, вимитий від забруднення.
      3000 грн.
    3. Бланк 7.62 оригинал, от винтовки Мосина диаметр 16 мм. длинна 220 мм. Все видно на фото. Без патронн...
      3100 грн.
    4. (в наявності 28 шт.)
      Оригинальные магазины для Автоматической винтовки FN-FAL и винтовок на его базе С1,L1A1, Stg.58, IMB...
      1500 грн.
    5. (в наявності 7 шт.)
      Отличительные особенности: Сделан из титанового сплава , почти на 50% легче, чем другие ударники; Дв...
      1100 грн.
  2. Kievliv

Kievliv Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    686
    Адреса:
    Киев
    Ваащщетта страховые борются за то, шшоб застолбить разрешиловку. Потому, наверняка, вместе с квитанциями за услуги инспектор даст и квитанцию пробившийся к кормушке страховой и дальше всё оформится автоматически. И они не очень любят, когда кто то приходит с готовой страховкой.
    Но если уж ооочень хочется нагадить инспектору и отнять кусочек хлеба у его детишек,- обзвоните страховые и узнайте, кто имеет лицензию на выдачу таких страховок. Посему, как не все имеют.

Os100 подобається це.
  3. Androsh

Androsh Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.645
    Адреса:
    Країна У
    Вообще в любой страховой. Было 51 грн. Заходите и говорите "страховка на оружие", они знают.

corsar_s, StrelokPS, alexapi та ще 1-му подобається це.
  4. Androsh

Androsh Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.645
    Адреса:
    Країна У
    Ни разу не давали никакую квитанцию для страховки. Сколько раз брал и продлевал - всегда в любой страховой. У разрешителя - без вопросов, хоть в районе, хоть в области.

Фон Манштейн, StrelokPS та Otryta подобається це.
  5. BogdanMoor

BogdanMoor Oberschütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Dnepropetrovsk
    Мой разрешитель не такой :).
    Обзвонил страховые которые раньше продавали такие полисы- сейчас не делают. В этом то и проблема. Попрошу разрешителя, что бы посоветовал кого ни будь. Спасибо ответившим. Всем Мирного неба и удачи!

Kievliv подобається це.
  6. Androsh

Androsh Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.645
    Адреса:
    Країна У
    Не буду спорить, но только что набрал в Гугле "страховая компания страховка на оружие Днепр" и на первой странице не менее десятка предложений. Даже в онлайне можно оформить, не надо никуда ходить...

BogdanMoor та Os100 подобається це.
  7. Kievliv

Kievliv Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    686
    Адреса:
    Киев
    Я имею два нарезных и два гладких. На всё достаточно одной страховки. Но когда я принёс копию страховки после продления нарезного в гладкоствол, на меня смотрели тааакими глазами!!! В них были боль, отчаяние и слёзы!!! И я не выдержав этого взгляда заплатил за страховку изсчо раз бешеные 51 грн. И пообещал нииикогда так больше не делать. Чесслово!!!

Smitoner, Os100, BogdanMoor та ще 1-му подобається це.
  8. BogdanMoor

BogdanMoor Oberschütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Dnepropetrovsk
    Уважаемые коллеги, все сделал по телефону. Заняло 10 мин. Заплатил 51 грн. Получил полис Вайбером и на эл.почту. Если кому интересно-это была СГ ТАС.

StrelokPS та Os100 подобається це.
  9. Androsh

Androsh Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.645
    Адреса:
    Країна У
    Дуже прикро, у нас такого нема. Завжди у другу дозвільну приносив ксерокопію. І ніяких питань. Взагалі, у мене склалось враження, що для ментів та страховка- то документ, на який дивляться крізь пальці. Глянув - є, та й годі. Ніхто не читає та не вникає. Один раз, здається, навіть просрочену приніс на продовження. Проконало... :)

10. Baton

Baton Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    833
    Адреса:
    Украина
    Вообще сейчас не вопрос.
    Фото паспорта стр. 1 и прописка + 50 грн. и через 10 мин. получаете ПДФ оригинал (+ внесённой в базу страховых полюсов)
    С ув.
    Есть потребность - пишите в личку...

Останнє редагування: 12 чер 2023
    BogdanMoor подобається це.
  11. kris75

kris75 Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    г. Днепр
    В прошлом году делал в Оранте, 51 грн.
    49044, Днепропетровская обл, г. Днепр, Соборный район, ул.Шевченко, дом. 55
    (056)376-21-53

12. kris75

kris75 Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    г. Днепр
    Районным разрешителям и областным было без разницы где сделал страховку

13. dotzent

dotzent Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Київ
    Так і є. Я ось тут швидко оформив: https://bbs.ua/weapon-owners-liability-insurance/

14. Smitoner

Smitoner Gefreiter

Повідомлення:
    54
    Адреса:
    Ukraine
    я тут оформляв вже 4 поліси на зброю https://insurance.autoua.net/ua/gun/ отримав і на мило і на НП
    але в мене питання було в іншому, маючи один поліс з датою закінчення через два роки, реєстратор скав, що дозвіл буде оформлений з датою закінчення полісу і потипу якщо я хочу на три роки, то треба робити ще один поліс o_O от так от )
    а на рахунок заробітку ДС на тих страховках, дуже сумніваюсь... при ціні полісу в 51 грн :D

15. Smitoner

Smitoner Gefreiter

Повідомлення:
    54
    Адреса:
    Ukraine
    Вже мінімальна вартість полісу відповідальності власників зброї від 300грн/3 роки
    https://www.autopolis.in.ua/guns/ o_O

16. Прокоп01

Прокоп01 Leutnant

Повідомлення:
    1.389
    Адреса:
    Запорожье
    Полоіс потрібен тільки в момент оформлення дозволу. Потім наступного разу він потрібен через три роки. Тоб-то, достатньо оформити на рік, а через три роки ще на рік. Я колись (коли так можно було) оформляв на місяць і ніяких питань при перереєстраціі в дозвільній не виникало.
    А Ви не сумнівайтесь. Є статистика. Заробіток страхових 100% тому що страхових відшкодувань не відбувалось і відбуватися не буде - так складені умови договору. Наприклад, наведіть любий варіант нещасного випадку , а я поясню, чому він не підпадає під умови страхування.
    На цю тему (чому страхування зброї не працює і працювати не буде) була толкова стаття в журналі "Оружие охота" №4 2005р.

17. Baton

Baton Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    833
    Адреса:
    Украина
    Ви повністю праві, але на даний час цю можливість прибрали і прописали що термін дії дозволу не може бути більше чим дія страховки (((

18. Baton

Baton Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    833
    Адреса:
    Украина
    150 грн. на 3 роки.
    не з балачок - робив особисто...

19. Прокоп01

Прокоп01 Leutnant

Повідомлення:
    1.389
    Адреса:
    Запорожье
    Де це прибрали? Де прописали? Дайте посилання. Не пам"ятаю такого в наказі 622. Я не спорю, можливо, просто хочу переконатися.

20. Str@nger

Str@nger Stabsgefreiter

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Ukraine, South
    У 622 наказі.
    Протягом строку дії дозволу на зберігання, носіння зброї власник повинен мати чинний договір страхування.

21. Прокоп01

Прокоп01 Leutnant

Повідомлення:
    1.389
    Адреса:
    Запорожье
    Ну, і? Де там сказано, що термін дії дозволу не може бути більший терміну страховки? Старховка може бути хоч на рік, хоч на місяць. Іншими словамси, на момент отримання дозволу повинна бути чинна страховка. А то вже справа законослухняності громадянина, продовжівати її кожного року чи місяця. Мені робили дозвіл і коли страховка була на пару місяців.

22. Str@nger

Str@nger Stabsgefreiter

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Ukraine, South
    Читайте ще разок.
    Зараз страховка має бути на весь термін дії дозволу.

23. Прокоп01

Прокоп01 Leutnant

Повідомлення:
    1.389
    Адреса:
    Запорожье
    Ви довільно, на власний розсуд перекручуєте законодавство. Громадянин не повинен мати страховку на 3 роки, а повинен мати чинну (діючу) страховку. Тобто, в мене повинна бути страховка, яку я поновлюю раз на рік, раз на місяць, кожного дня і т.д. (звичайно, це в теорії, ніхно на день чи місяць страховку робити не буде).
    Ще раз. Страховка на три роки - це не умова видачі дозволу.
    Не згодні зі мною, візьмемо практику. Я влітку робив 4 дозволи в двох дозвільних в чотирьох різних місцях (газ, резина, гладка , нарізна) і скрізь надавалась одна річна страховка (яку оформив за пару місяців до походу в дозвільну).
    Тоб-то, позиція дозвільників не співпадає з вашою. І не треба їм підказувати, як, в порушення вимог законодавства, ускладнити нам життя.

24. Str@nger

Str@nger Stabsgefreiter

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Ukraine, South
    Саме коли ви переоформлювали, можете сказати точніше? Це повністю новий абзац, який внесений змінами, що набрали чинності 19.07.2024 року.

Baton подобається це.
  25. Прокоп01

Прокоп01 Leutnant

Повідомлення:
    1.389
    Адреса:
    Запорожье
    Таки да. 06.2024.
    Перечитав абзац в п.п.12.12. Моя думка не змінилась. А як дозвільники його прочитають, таки побачимо.